25 / 05 / 2024

Spora sponsor olan inşaat firmaları

Spora sponsor olan inşaat firmaları

Bu yılın ilk yarısında şirketlerin spor sponsorluğu bütçesi ufalar bir düşüşle 42.2 milyon liraya gerilerken, inşaat ve gıda sektörleri sponsorluktan hızlı çekildi, fakat farkı finans sektörü kapattı.

3 büyüklere de sponsor olan dev çay üreticisi iflasın eşiğinde!

Küresel ekonomik krizin etkisi her sektörü derinden sarsıyor. Krizden nasibini son alan ise dev çay üreticisi Tirebolu 42 Çay oldu. Türkiye'nin önemli çay firmalarından olan firma konkordato istedi.

Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi…

Futbolseverler, her yıl büyük bir merakla UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki maçları izlemeyi bekler. 2023 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi finali de 10 Haziran’da İstanbul’da yapılacak. Şampiyonlar Ligi’nin sponsoru Türk Hava Yolları (THY) oldu. Böylece  Türk Hava Yolları UEFA Şampiyonlar Ligi’ne sponsor ola

Workindo Ahmet Ertekin’e sponsor oldu!

İnşaat sektörünün kariyer ve hizmet plaformu olan Workindocom, Türkiye ve Avrupa muaythai şampiyonu, genç sporcu Ahmet Ertekin’e sponsor oldu.

DYO 'Yapı Günleri'nin sponsoru oldu!

DYO, sektöre kattığı yenilikleri geleceğin mimar ve mühendislerine tanıttı. ‘’Yapı Günleri’’ne sponsor olan DYO, standındaki VR uygulaması ile katılımcıların ilgi odağı haline geldi.

Birevim, Vizyoner’19'a ana sponsor oldu!

Birevim, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen ve bu senenin en kapsayıcı vizyon ve teknoloji zirvesi olan “Vizyoner’19”a ana sponsor oldu

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

ERA, 'Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı' resim sergisine sponsor oldu!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 7-9 Aralık 2016 tarihlerinde geliri “Omurilik Felçlileri Derneği”ne bağışlanacak olan “Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı” isimli resim sergisine sponsor oldu.

Galatasaray sponsorluğu Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

Ali Erten: İlk defa kendi stadımız, kendi salonumuz oluyor!

Futbol şubesine sponsor olan Erdal Acar'ın bu desteğini çektiğini açıklamasının ardından Erten, yazılı bir açıklama yaptı. Erten'in yönetim kurulunun yaptığı bazı işleri sıraladığı açıklama şu şekilde;

Filli Boya 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Türk boya ve yalıtım sektörünün lideri olan Filli Boya, İMSAD tarafından 04 Aralık Perşembe günü düzenlenecek olan “ 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi” ne sponsor oldu.

Sinpaş’tan spora büyük destek!

Sinpaş’tan spora büyük destek geldi. AquaCity için çalışmaların sonuna gelen Sinpaş Yapı, şehrin Türkiye Basketbol Federasyon Kupası Erkekler 2. Ligi’nde başarıyla mücadele eden basketbol takımına sponsor oldu.

Demir İnşaat, çocuklara inşaat sektörünü, Minopolis’te sevdiriyor!

Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi’ne sponsor olan Demir İnşaat, çocukları eğlendirirken inşaat konusunda da eğitiyor. Mayıs ayında açılan Minopolis’i toplamda 21 bin kişi ziyaret etti...

Creditwest Bank, Kıbrıs'a 20 bin ağaçlık orman kazandıracak!

Creditwest Bank Kıbrıs, Kuzey Kıbrıs’taki 20. Yılını kutluyor. Kuzey Kıbrıs’ta ilk kez düzenlenecek Altın Ada Uluslararası Film Festivali’ne sponsor olan Creditwest Bank Kıbrıs, ülkeye 20 bin ağaçlık bir orman da kazandıracak.

Spora sponsor olan inşaat firmaları Haberi

Spora sponsor olan inşaat firmaları

Bu yılın ilk yarısında şirketlerin spor sponsorluğu bütçesi ufalar bir düşüşle 42.2 milyon liraya gerilerken, inşaat ve gıda sektörleri sponsorluktan hızlı çekildi, fakat  farkı finans sektörü kapattı.



Son 15 yılda Türkiye'de özel sektör spor sponsorluklarına 566 milyon lira kaynak ayırdı. Spor Genel Müdürlüğü verilerine göre, bu yılın ilk yarısında verilen spor sponsorluğu ise yüzde 1 civarındaki ufak bir düşüşle 42.2 milyon liraya geriledi. Geçen seneyi 85.2 milyon liralık spor sponsorluğuyla kapatan Türkiye'de şirketlerin sektörlere göre dağılımında da ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Buna göre, yılın ilk 6 ayında finans sektörü 16.2 milyon liralık spor sponsorluğu bütçesi harcadı. Bu, son 15 yıllık dönemin " ortalamasına göre yüzde 17.7'lik  bir artış anlamına geliyor. Yine son 15 yıldaki ortalamasına göre artışa giren diğer sektörler...