08 / 05 / 2024

Spradon Vadi yaşam başladı

Spradon Vadi yaşam başladı

Spradon Vadi'de bu ara yoğun bir taşınma telaşı yaşanıyor. Birçok aile projede kendilerine teslim edilen evlerine yerleşti. Projemizde sağlık, huzur ve güven varken artık hayat da var...

Spradon Vadi'de yaşam başladı!

Kuzu Grup'un, Emlak Konut GYO ile birlikte Bahçeşehir 2. Bölge'de 160 bin metrekarelik inşaat alanı ve 42 bin metrekarelik arsa üzerinde geliştirdiği konut projesi Spradon Vadi'de yaşam başladı...

Armoni Vadi Evleri'nde bu ay sonu yaşam başlıyor!

Remax Armoni tarafından hayata geçirilen Armoni Vadi Evleri'nde bu sonu itibariyle yaşam başlıyor. Peki Armoni Vadi Evleri' ne kadar? Armoni Vadi Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Armoni Vadi Evleri ile ilgili merak edilenler..

Karşıyaka 360 Konutları'nın yüzde 77'si yaşam alanı!

Yüksek Vadi Evleri'nin yeni etabı Karşıyaka 360, muhteşem manzarası, yüzde 77'si yaşam alanlarına ayrılan farklı konsepti ile mutlu insanların yuvası olacak.

GOP Park Vadi Evleri'nde yaşam başladı!

GOP Park Vadi Evleri'nde yaşam başladı. Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilen projede 4+1 ve 4+1 dubleks olarak tasarlanan konut seçenekleri yer alıyor.

Vadi Mudanya Evleri'nde Temmuz 2016'da yaşam başlıyor!

Ege tarzı villa konseptli Vadi Mudanya Evleri'nde örnek blok hâzır. Yemyeşil vadinin denizle buluştuğu Vadi Mudanya Evleri'nde yaşam Temmuz 2016'da başlıyor.

Kartal Saklı Vadi'de yaşam başladı!

Elizi inşaat güvencesi ile Data Yatırım tarafından satışa çıkarılan “Saklı Vadi Konakları “Kartal da yaşam başladı.Güne eşsiz Adalar manzarası ile başlamak isteyenlerin projesi Saklı Vadi Kartal’da son daireler sahiplerini bekliyor.

Spradon Vadi'de yaşam başladı! 244 bin liraya!

Emlak Konut GYO ile birlikte Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Spradon Vadi projesinde fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor. 160 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, konut alıcısının bütçesine göre ödeme planı hazırlanıyor.

SaklıVadi'de yaşam başladı! 170 bin liraya 1+1!

DATA Yatırım & Gayrimenkul Geliştirme'nin satışını gerçekleştirdiği, Elizi İnşaat'ın yapımını üstlendiği Saklı Vadi'de yaşam başladı. Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip projede 70 metrekare 1+1 daireler 170 bin TL...

Kuzu Grup Spradon Vadi daire fiyatları!

Kuzu Grup Spradon Vadi daire fiyatları 244 bin liradan başlayarak değişiyor. Bahçeşehir'de yer alan 1.037 konutluk Spradon Vadi projesinde yaşam Ekim 2013 yılında başladı....

Saklı Vadi'de yaşam başladı!

DATA Yatırım & Gayrimenkul Geliştirme’nin satışını gerçekleştirdiği, Elizi İnşatt’ın yapımını üstlendiği Saklı Vadi’de yaşam başladı.Proje bulunduğu konum itibari ile Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip.

Saklı Vadi'de yaşam başladı! 170 bin liraya 1+1!

Data Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme’nin satışını gerçekleştirdiği, Elizi İnşatt’ın yapımını üstlendiği Saklı Vadi’de yaşam başladı. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 170 bin liradan başlıyor.

Spradon Vadi’de fiyatlar 232 bin TL’den başlıyor!

Kuzu Grup tarafından Bahçeşehir’de hayata geçirilen 1037 konutluk Spradon Vadi projesinde yaşam başladı. Bahara özel avantajlar sunan ve kişiye özel ödeme seçenekleri hazırlanan Spradon Vadi’de fiyatlar 232 bin TL’den başlıyor.

Spradon Vadi'de yaşam başladı!

KUZU Grup'un, Emlak Konut GYO ile birlikte hayata geçirdiği İstanbul Bahçeşehir'deki Spradon Vadi'de aileler evlerine yerleşmeye başladı. Spradon Vadi projesinde yüzde 1 KDV üzerinden 'hemen teslim' olarak satışlar devam ediyor...

Spradon Vadi Bahçeşehir'de 214 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Spradon Vadi Bahçeşehir'de 214 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Ekim'de yaşamın başladığı Spradon Vadi Evleri'nde banka kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor...

Spradon Vadi yaşam başladı Haberi

Spradon Vadi yaşam başladı

"Gerçek Bahçeşehir'de gerçek bir Bahçeşehir" sloganı ile yola çıkılan Spradon Vadi'de aileler evlerine yerleşmeye başladı. Spradon Vadi'de konutların penceresinden bakıldığında, su ve yeşille bütünleşen yaşam alanları göze çarparken konutların içine girildiğinde ise birinci sınıf yapı malzemeleri ve aksesuarları ile karşılaşılıyor. Ailelerin evlerine yerleşmeye başladığını ve projede güzel bir hareketlilik yaşandığını belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Spradon Vadi'de bu ara yoğun bir taşınma telaşı yaşanıyor. Birçok aile projede kendilerine teslim edilen evlerine yerleşti. Projemizde sağlık, huzur ve güven varken artık hayat da var" dedi. 


Dünya...