03 / 05 / 2024

SRC Yapı The Big 5 Show uluslararası yapı fuarı

SRC Yapı The Big 5 Show uluslararası yapı fuarı

Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, 25-28 Kasım tarihleri arasında Dubai'de gerçekleşecek olan THE BİG 5 SHOW uluslararası yapı ve inşaat fuarına katılacak...

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün geçrekleştirildi. The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

The Buılder Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Buılder Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Boyacı tarafından kuruldu.

The Project Yapı Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

The Project Yapı Çözümleri Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Karayel  tarafından kuruldu.

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, The Superior Suites ve  Cer İstanbul'da yaz kampanyası başlattı...

Ege Yapı The Superior Suites fiyat!

Ege Yapı The Superior Suites fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı The Superior Suites fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

The Bo Viera'nın imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümleri yıkıldı!

Muğla Bodrum'da inşaatı durdurulan 365 villa ve 80 odalı oteli içeren 'The Bo Viera Projesi'nin imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkım işlemi tamamlandı... 

Devasa yapı The Vessel açıldı!

İngiliz tasarımcı Heatherwick tarafından tasarlanan, bal peteği formunda, birbiriyle bağlantılı bir dizi merdivenden oluşan devasa yapı "The Vessel" açıldı.

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

4. Sign of the City Awards için ilk toplantı yapıldı!

4. Sign of the City Awards (SOTCA) gayrimenkul yarışması için çalışmalar başladı. Kasım ayında yapılacak yarışma için ilk toplantı gerçekleşti.

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

Viem, SRC Yapı'ya ortak oldu!

Tekfen Grubu bünyesindeki Viem, SRC Yapı’ya ortak oldu. SRC Yapı, bu birleşmeyle birlikte biri Ukrayna diğeri Van’a, iki yeni tesis kurma kararı aldı.

SRC Yapı The Big 5 Show uluslararası yapı fuarı Haberi

SRC Yapı The Big 5 Show uluslararası yapı fuarı


DÜNYANIN 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, 25-28 Kasım tarihleri arasında Dubai'de gerçekleşecek olan THE BİG 5 SHOW uluslararası yapı ve inşaat fuarına katılacak. SRC Yapı Başkanı Abdurrahman Sürücü "Ticaretin merkezi olan ve özellikle gelişmekte olan Doğu pazarının finans kapısı olarak kabul edilen Dubai fuarına katılmak bizim için önemli bir çalışma. 2014 ihracat hedeflerimiz doğrultusunda zaten çalışmakta olduğumuz Afrika Bölgesindeki iş hacmimizi arttırmak, Orta ve Güney Afrika'da yeni pazarlara girmek amacındayız" değerlendirmesini yaptı. 


Vatan...