30 / 04 / 2024

SSK gayrimenkullerinin satış iptali

SSK gayrimenkullerinin satış iptali

Bomba! Bomba! Bomba! SSK'ya ait 4 milyar YTL'lik arsa ve gayrimenkullerin satışına iptal davası açıldı. Dava hangi gayrimenkulleri ilgilendiriyor? Listede nereler var?

Kredi borcu olan kişinin gayrimenkulleri borç karşılığı satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kullanılan krediler takibe düştüğünde borçlunun gayrimenkullerinin satılıp satılamayacağını kaleme aldı. 

HalkBank kampanyalı konut kredisi faizlerini arttırdı!

HalkBank banka gayrimenkullerinin satışında sunduğu kampanyalı konut kredisi faiz oranlarını arttırdı. Halkbank kredi ürünü için 37 puan faiz artışı uyguladı.

Konut satışına yeni formül!

Moa Mimarlık şirketinin kurucusu Can Serçe, konut satışlarının azalmasıyla gayrimenkul sahiplerinin mevcut konutlarını yenileyip gayrimenkullerinin değerlerini artıracaklarını söyledi.

FETÖ üyelerinin 1 milyar TL'lik gayrimenkulleri satılacak!

Kaynak Holding’in eski ortaklarının da aralarında olduğu 11 kişinin 1 milyar TL’lik şahsi mal varlığı tespit edildi.  Finans barolarının gayrimenkullerinin satışı gündemde.

Yahoo 4.8 milyon TL'ye Verizon'a satıldı!

Bir süredir zarar eden internet devi Yahoo ABD'nin en güçlü şirketlerinden biri olan Verizon'a 4.8 milyon TL'ye satıldı. Yahoo'nun gayrimenkullerinin satılıp satılmadığı hakkında ise şuanlık bir bilgi bulunmuyor.

Bakırköy Mimarlar Odası: SSK Bakırköy Doğumevi satışı iptal edilmeli!

MİMARLAR Odası Bakırköy Şubesi, TOKİ Emlak Konut GYO tarafından 25 Şubat’ta kat karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle ihaleye çıkartılacak Bakırköy SSK Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Fahrettin Yahşi: TURYAP’la işbirliği yapmaktan memnunuz!

Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin YAHŞİ, ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin satışı için TURYAP’la işbirliği yapmaktan oldukça memnun olduklarını söyledi.

Aydın Çine Belediyesi gayrimenkullerini satacak mı?

Çine Belediyesi’nin gayrimenkullerinin satışı konusunda, Çine Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Eski Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, CHP’lilere destek verdi.

2006 yılında ŞETAT Kuleleri ile SSK apartmanları Vedat Aşçı'nın!

2006 yılında Astaş Gayrimenkul'un sahibi Vedat Aşçı, Levent ve Vişnezade'de bulunan ŞETAT Kuleleri ile SSK apartmanlarını 100 milyon dolara (113 milyon lira) satın alarak 4 kulenin sahibi olmuş.

ÖİB, Sümer Holding'in Konya ve Bilecik gayrimenkullerinin satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Konya ve Bilecik'te yer alan taşınmazların satışına onay verdi. Özelleştirme İdaresi'nin tebliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

FU Gayrimenkul, sunduğu hizmetleri Avrupa'ya taşıdı!

Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız için artık Türkiye'ye gelmeden, gayrimenkullerinin satışı ve ipotek gibi işlemlerini bulundukları ülkeden yapma devri başladı. FU Gayrimenkul de çalıştığı banka ve finans kuruluşlarına sunduğu hizmeti Avrupa'ya taşıdı.

Vakıf Bank e-ihaleyle gayrimenkul satacak!

VakıfBank, gayrimenkullerinin satışını, e-ihale sistemiyle internet üzerinden yapmaya başladı. İhaleye katılarak teklif vermek isteyen müşterilerin, herhangi bir VakıfBank şubesine başvurarak teminat yatırması ve kullanıcı kaydını yaptırması gerekiyor.

VakıfBank gayrimenkul satışlarını e-ihale üzerinden yapıyor!

VakıfBank, gayrimenkullerinin satışını, e-ihale sistemiyle internet üzerinden yapmaya başladı. İhaleye katılarak teklif vermek isteyen müşterilerin, herhangi bir VakıfBank şubesine başvurarak teminat yatırması ve kullanıcı kaydını yaptırması gerekiyor.

SSK gayrimenkullerinin satış iptali Haberi

SSK gayrimenkullerinin satış iptali

  KESK ve KESK'e bağlı Büro Emekçileri Sendikası (BES), Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) yaklaşık 4 milyar YTL tahmini bedelli 394 taşınmazının satışına yönelik SGK Yönetim Kurulu kararının iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Ankara 15. İdare Mahkemesinde dava açtı. Alınan bilgiye göre, dava dilekçesinde, SGK'nın 16 Mayıs 2007 tarihli kararında, Türkiye çapında dökümü yapılan ve listesi çıkarılan toplam 394 taşınmazın 3 milyar 923 milyon 468 bin 964 YTL 17 YKr tahmini bedelle, bağlayıcı olmayacak şekilde satılmak üzere Maliye Bakanlığına bildirildiği ifade edildi. Dilekçede, bu kararın sebep ve amaç yönünden hukuka aykırı olduğu savunuldu. 5502 sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu'nun geçici 3. maddesinin 1. fıkrasında, kurumun hizmet gereği ihtiyaç duymadığı taşınmazların 1 yıl içerisinde yönetim kurulu tarafından belirlenerek rayiç bedeli üzerinden...