04 / 05 / 2024

st martin yatırımları

st martin yatırımları

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Pelin Kaya bugünkü yazısında Kuzey Atlantik Okyanusu'nda Karayip Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunan St.Martin'deki yatırımları anlattı. Turizm sektörünü değerlendiren Kaya, Donald Trump'ın ev aldığı söyledi.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gökay Üstün, Hülya Yiğit, Erkan Ataman tarafından kuruldu.

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Otel yatırımları patlayacak!

Turizmde bir üst lige çıkmaya hazırlanan Türkiye’de, otel yatırımlarının da katlanması bekleniyor. 

Fiba CP AVM yatırımlarına 2018'de de devam edecek!

Fiba CP'nin Üst Yöneticisi (CEO) Yurdaer Kahraman, AVM yatırımlarına 2018'de hem Türkiye'de hem de yurt dışında devam edeceklerini söyledi. 

Düzce yatırımları masaya yatırıldı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında her hafta toplanan ve belediye üst yönetiminin katıldığı koordinasyon toplantısında Düzce Belediyesi'nin hayata geçirmeyi planladığı proje ve yatırımlar değerlendiriliyor.

Safranbolu'da yatırımlar devam ediyor!

'En îyi Korunan 20 Kent' arasında bulunan Safranbolu'da yatırımlarının devam ettiğini belirten Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, hali hazırda üst geçit ve Akçasu Dere Islah projelerinin sürdüğünü söyledi.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

ABD'lilerin Türkiye yatırımları devam edecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 30'u aşkın üst düzey yöneticiyle bir araya geldiği toplantıda, Türkiye'ye olan yatırımların devam edeceği mesajı netlik kazanırken, darbe girişiminin yatırımcılardaki Türkiye algısını değiştirmediği belirtildi.

st martin yatırımları Haberi

st martin yatırımları

Sizi bilmem ama ben evrene ara ara mesajlar gönderirim.Bunlar da genellikle seyahatler için olur. Bazısı tutar, bazısı tutmayı bekler. Bu seferki tam altı ay sonra tuttu.Baktığım bir seyahat dergisinde Karayipler'in fotoğraflarını görüp epey iç geçirmiştim. Ve geçtiğimiz hafta kendimi Kuzey Atlantik Okyanusu'nda Karayip Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunan St.Martin'e giden uçakta buluverdim.


Turizm sektörünün öncülerinden VIP Turizm'in Air France Havayolu şirketi ile yaptığı iş birliğiyle, biz Türklerin yeni keşfi Karayipler'in incisi St.Martin ve St.Barths olacak. Paris'ten aktarma yaparak dokuz saatlik bir uçuşla adaya varıyorsunuz.

Ada bizden yedi saat geride.


ANA MEVSİMLER YOK

Yolculuğun ilk heyecanı St. Martin havalimanı Prenses Juliana'da başlıyor. Burası dünyanın en tehlikeli ikinci iniş pistine sahip. Dağları geçtikten sonra hem iniş mesafesi kısa, hem de pist. Bu yüzden sadece çok deneyimli pilotlarla...