08 / 05 / 2024

Stanley

Stanley

Stanley termoslar, hem şehir hayatında hem de kamplarda herkesin ihtiyacı olan bir malzeme. A101'de satışa çıkan Stanley termoslarda en düşük fiyattan satışa çıktı. İşte, A101 Stanley termoslar ve kamp malzemeleri 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Stanley termoslarda, küçük ev aletlerinde A101 hafta sonu indirimi! A101, 23 Eylül 2022 fiyat listesi!

Çok sevilen A101 market bu hafta sonu da bomba gibi. Birçok üründe geçerli olan indirimin yanı sıra, A101 bu kataloğunda beyaz eşya, mobilya ve ev tekstilinde de uygun fiyatlı ürünler mevcut. Stanley termoslar küçük ev aletleri ve birçok ürün bu katalogda yer alıyor. İşte A101 hafta sonu indirimi..

Dünyanın en yüksek maaşlı çalışanı belli oldu!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası Morgan Stanley'in CEO'su James Gorman'ın maaşı 37 milyon dolara kadar yükseldiği açıklandı. Yapılan Açıklama doğrultusunda maaş bu sene içinde şimdiye kadar açıklanan büyük bir ABD banka şefine verilen maaş olarak belirtildi. 

BİM'e Stanley termos, Dijitsu 65" UHD WebOS Tv geliyor! BİM 5 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 5 Ocak 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bu hafta hangi ürünler ne kadar fiyata satılacak? İşte BİM 5 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğu...

BİM 1 Aralık online aktüel ürünler kataloğu! Stanley Termos 999 TL'ye, Arnica elektrikli süpürge 2.699 TL'ye düştü!

BİM'in 1 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de pek çok ürün uygun fiyata satılacak. Peki, BİM aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL?

2024’te ABD konut piyasasında iyileşme görülüyor!

Morgan Stanley analistleri, konut kredisi oranlarının mevcut yüksek seviyelerinden düşeceğini ve gelirlerin artacağını tahmin ederek önümüzdeki yıl ABD konut piyasasının daha güçlü olacağını öngördü.

Morgan Stanley, Singapur'daki emlak rallisinin durmasını bekliyor!

Morgan Stanley (NYSE:MS) analistleri, Singapur'un 1980'lerden bu yana en uzun özel konut fiyat rallisinin durmasını öngördüklerini kaydetti. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Morgan Stanley Merkez Bankası faiz tahminini güncelledi!

Morgan Stanley ekonomistleri, TCMB’nin 26 Ekim'deki toplantısında 500 baz puanlık bir artış yaparak faiz oranını yüzde 35'e çıkarmasını beklediklerini açıkladı.

Morgan Stanley'e göre politika faizi yüzde 40 olacak!

Türkiye'de hükümet yetkilileri ve farklı kesimlerle temaslarda bulunan Morgan Stanley ekonomistleri geleneksel politikalara dönüşün beklentileri iyileştirdiğini, ancak bazı zorlukların devam ettiğini belirtti.

Morgan Stanley Fed’le ilgili faiz tahminini güncelledi!

Morgan Stanley Kıdemli ABD Ekonomisti Ellen Zentner, Fed’den artık faiz artışı beklemediğini ifade ederek, “Fed’in artık enflasyonla mücadelede işinin bittiğini düşünüyorum” dedi.

BİM'de çılgın indirim 29 Eylül'de başlıyor! Ömür boyu garantili Stanley termos 699 TL'ye satılacak!

BİM'in 29 Eylül 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM tarafından paylaşılan aktüel ürünler arasında araç içi telefon tutucu 69 TL'ye, araç cam sileceği 39 TL'ye satışa çıkıyor. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Ağustos enflasyonu tüm beklentileri değiştirdi! Bankalar bir bir tahminlerinde revizyon yapmaya başladı!

TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerinin ardından Morgan Stanley, JPMorgan, HSBC ve BofA faiz ve enflasyon tahminlerini yukarı yönlü değiştirdi. Hangi banka enflasyonu yüzde 70 olarak tahmin etti?

Morgan Stanley'den yeni TCMB faiz tahmini

Morgan Stanley ekonomistleri TCMB'nin faizleri Ağustos ve Eylül aylarında toplam 250 baz puan artırarak politika faizini yüzde 20'ye çıkaracağı tahminininde bulundu. Ayrıca banka faizlerin daha yüksek seviyeleri çıkması gerektiğini savundu. İşte detaylar...

BİM'de Stanley 1 litrelik termos 729 TL'ye, Nautica termos 399 TL'ye düştü!

BİM'in 14 Temmuz 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda, Stanley 1 litrelik termos 729 TL'ye, Nautica termos 399 TL'ye düştü. İşte yeni katalog ve fiyat listesi...

Morgan Stanley, Ağustos'ta 500 baz puan artış bekliyor

Morgan Stanley tarafından bugün yayımlanan raporda, TCMB’nin politika faizini 2 toplantıda toplam 500 baz puan yükseltilerek yüzde 20'ye çıkarmasını bekleniyor.

Stanley Haberi

Stanley

A101'de satışa çıkan Stanley termos ve yemek kamp setleri en ucuz fiyatıyla raflarda yerini aldı. Termoslar, kamp setleri, kamp koltukları, piknik çantaları, çadırlarda ve daha birçok ürün A101 markette satışta.

Herkesin aradığı Stanley termoslar, sıcak içecek, soğuk içecek bardakları ve birçok üründe en piyasanın en uygun fiyatları A101'de. Kamp sandalyeleri ve kamp malzemeli için de göz atabileceğiniz A101 katalogları sizi bekliyor.

Peki A101'de hangi ürünler indirimde? Stanley termoslar ne kadar? A101'de kamp malzemeleri kaç TL? İşte, A101 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

A101 KAMP MALZEMELERİ VE STANLEY TERMOS 1 EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

Stanley Klasik Model Termos 470 ml Yeşil: 529,00 TL

Stanley Klasik Vakumlu Termos 0,75 L Lacivert: 549,00 TL Stanley Klasik Vakumlu Termos 0,75 L Yeşil: 549,00 TL Stanley Klasik Vakumlu Termos 0,75...