06 / 07 / 2024

Starbucks çin şubeleri

Starbucks çin şubeleri

Starbucks'ın 2016 yılında Çin'de 500 yeni satış noktası açacağı bildirildi. Yapılan açıklamada 2019 yılına kadar Çin'de her yıl 10 bin yeni istihdam yaratmanın hedeflendiği de belirtildi.

Starbucks, Çin'deki mağazalarının yüzde 85'ini yeniden açtı!

Starbucks, Çin'de yaşanan koronavirüs salgını sonrasında, ülkede bulunan 4 bin kahve dükkanını kapatmıştı. Yeni koronavirüs vakası sayısının azalmasıyla birlikte ülkedeki şubelerin yüzde 85'i açıldı...

Starbucks, Çin'deki 2 binden fazla mağazasını kapatıyor!

Küresel gelirinin yüzde 10'unu Çin'den kazanan Starbucks, koronavirüs tehdidi nedeniyle ülkedeki kafelerinin yarısından fazlasını geçici olarak kapattığını duyurdu. Starbucks'ın Çin'de 4 bin 300 mağazası bulunuyor....

Dünyanın en büyük Starbucks'ı Çin'de açıldı!

Çin pazarına özel bir önem veren ve önümüzdeki 10 yıl içinde ülkeyi kendisinin en büyük pazarı yapmak isteyen Starbucks, şimdiye kadarki en büyük şubesinin açılışını yaptı. 

Starbucks 2017 sonuna kadar 80 mağaza açacak!

Yakın zamanda Türk kahvesini iç pazarda ve dünyada daha çok tanıtmak için bir proje geliştiren Starbucks Türkiye, 2017 sonuna kadar 80 mağaza açacak..

Reysaş GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvuru yaptı!

Reysaş GYO esas sözleşmesinin "Şirketin Merkez ve Şubeleri" başlıklı 3.maddesinin tadili için SPK'ya başvuru yaptı.

Bosch Seslendirme Sistemleri, Starbucks’ın Çin mağazalarında kullanıldı!

Bosch Güvenlik Sistemleri iş kolunun çözümlerinden biri olan Bosch Genel Seslendirme Sistemleri, dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın Çin’deki 200 mağazasında kullanıldı.

Starbucks bu yıl Çin'de 500 yeni mağaza açacak!

Starbucks'ın 2016 yılında Çin'de 500 yeni satış noktası açacağı bildirildi. Yapılan açıklamada 2019 yılına kadar Çin'de her yıl 10 bin yeni istihdam yaratmanın hedeflendiği de belirtildi.

Gebze-İzmir Otoyolu için 5 milyar dolarlık kredi sağlandı!

8 Türk bankasının yurt dışı şubeleri ile Deutsche Bank AG Londra'dan oluşan 9 banka, Gebze-İzmir otoyol projesi için yaklaşık 5 milyar dolarlık kredi sağladı.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular bugün başlıyor. 39 tane dairenin açık satışa sunulduğu projede satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından yapılacak.

Muhittin Selvitopu: KARBEM'in şubeleri açılacak!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi KARBEM 'i ziyaret etti. KARBEM 'in yeni şubelerinin açılacağını belirten Selvitopu, "KARBEM'i büyütme kararı aldık" dedi

Seyhan'da sağlıklı kentleşme için işbirliği yapıldı!

Seyhan Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı Adaların Adana Şubeleri ile arasında "Sağlıklı Kentleşme, nitelikli Yapılaşma, Kültürel, Tarihi ve Doğal Çevre Değerlerinin Korunarak Geliştirilmesi İçin İşbirliği Protokolü" imzalandı

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

Starbucks çin şubeleri Haberi

Starbucks çin şubeleri

Starbucks'ın 2016 yılında Çin'de 500 yeni satış noktası açacağı bildirildi.


Dünyanın en büyük kahve dükkanları zinciri olan Starbucks, 2016 yılında Çin'de 500 yeni satış noktası açmayı hedeflediğini bildirdi.


Yapılan açıklamada 2019 yılına kadar Çin'de her yıl 10 bin yeni istihdam yaratmanın hedeflendiği de...