11 / 06 / 2024

 Starbucks çin

 Starbucks çin

Çin pazarına özel bir önem veren ve önümüzdeki 10 yıl içinde ülkeyi kendisinin en büyük pazarı yapmak isteyen Starbucks, şimdiye kadarki en büyük şubesinin açılışını yaptı. 

Starbucks, Çin'deki mağazalarının yüzde 85'ini yeniden açtı!

Starbucks, Çin'de yaşanan koronavirüs salgını sonrasında, ülkede bulunan 4 bin kahve dükkanını kapatmıştı. Yeni koronavirüs vakası sayısının azalmasıyla birlikte ülkedeki şubelerin yüzde 85'i açıldı...

Starbucks, Çin'deki 2 binden fazla mağazasını kapatıyor!

Küresel gelirinin yüzde 10'unu Çin'den kazanan Starbucks, koronavirüs tehdidi nedeniyle ülkedeki kafelerinin yarısından fazlasını geçici olarak kapattığını duyurdu. Starbucks'ın Çin'de 4 bin 300 mağazası bulunuyor....

Dünyanın en büyük Starbucks'ı Çin'de açıldı!

Çin pazarına özel bir önem veren ve önümüzdeki 10 yıl içinde ülkeyi kendisinin en büyük pazarı yapmak isteyen Starbucks, şimdiye kadarki en büyük şubesinin açılışını yaptı. 

Starbucks 2017 sonuna kadar 80 mağaza açacak!

Yakın zamanda Türk kahvesini iç pazarda ve dünyada daha çok tanıtmak için bir proje geliştiren Starbucks Türkiye, 2017 sonuna kadar 80 mağaza açacak..

Bosch Seslendirme Sistemleri, Starbucks’ın Çin mağazalarında kullanıldı!

Bosch Güvenlik Sistemleri iş kolunun çözümlerinden biri olan Bosch Genel Seslendirme Sistemleri, dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın Çin’deki 200 mağazasında kullanıldı.

Starbucks bu yıl Çin'de 500 yeni mağaza açacak!

Starbucks'ın 2016 yılında Çin'de 500 yeni satış noktası açacağı bildirildi. Yapılan açıklamada 2019 yılına kadar Çin'de her yıl 10 bin yeni istihdam yaratmanın hedeflendiği de belirtildi.

DASK İçin azami tutar 120 bin YTL

Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında, bir mesken için verilebilecek azami teminat tutarı, yapı tarzı ayrımı yapılmaksızın 120 bin YTL olarak belirlendi. Azami teminat tutarı daha önce 110 bin YTL idi..

Yabancı `bekle gör' tavrına giriyor, inşaatta sıkıntı var

Global likidite problemlerinin etkisi sürerken, iç siyasette yaşanan gerginlikler, iş dünyasını tedirgin etti. Bankacılar, işadamları, büyümesi ciddi biçimde hız kesen inşaat sektörü temsilcileri, Türkiye'nin sıkıntıları uzlaşarak aşması halinde, yatırımc

Gül, Cargill'in önünü açan yasayı onayladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi'nin 19 Şubat 2007'de yürürlülüğünü durdurduğu, tarım arazileri üzerine yasadışı tesis kurduğu için faaliyetlerine son verilen şirketlere getirilen affın süresini uzatan kanunu onayladı. Böylece yıllardır bu ka

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

 Starbucks çin Haberi

 Starbucks çin

Starbucks, şimdiye kadarki en büyük şubesinin açılışını yaptı. Starbucks'ın Şangay'daki şubesinin büyüklüğü yaklaşık 2 bin 800 metrekare.

Starbucks, Çin pazarının önümüzdeki 10 yıl içinde anavatanı ABD'yi de geçerek birinci pazar olacağını düşünüyor. Şirket ülkedeki yeni yatırımlarını da buna göre şekillendiriyor. 

Çin'de yaklaşık 3 bin şubesi bulunan Starbucks'ın geçtiğimiz günlerde açtığı ve tüm dünya üzerindeki en büyük mağazası, yaklaşık yarım futbol sahası büyüklüğünde.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Starbucks'ın Çin'deki pazar payı yüzde 15 seviyesinde bulunuyor. Firma Çin'de 2021 yılına kadar 5 bin şubeye ulaşmayı...