11 / 05 / 2024

starkey Franchising almak

starkey Franchising almak

Emlak sektöründe en karlı bayilikler, sizin için iş kurma ve işin belli bir seviyeye oturtulma sürecini hızlandıran isimler olacaktır. Bu sebeple, bayilik veren ismin doğru seçilmesi gerekir.

Emlak sektöründe başarının sırrı Franchising almak!

Emlak sektörünün gelişimi, çok sayıda girişimciyi bu alana yönlendiriyor. Aslında çoğu sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de kendi işini kurmanın en iyi yolu başarılı bir firmadan Franchising almak.

Emlak sektöründe başarının sırrı Franchising almak!

Emlak sektörünün gelişimi, çok sayıda girişimciyi bu alana yönlendiriyor. Aslında çoğu sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de kendi işini kurmanın en iyi yolu başarılı bir firmadan Franchising almak.

Balkonu içeri almak yasal mı?

Apartmanlarda bağımsız bölümlerin içerisinde yer alan balkonlar, malikler tarafından pimapenle kapatılarak içeriye dahil edilebiliyor. Peki bunun için izin almak gerekir mi? Balkonu içeri almak yasal mı?

Ferdi iskan almak için neler gerekli?

Ferdi iskanda daire sahibi evin metrekare ve yapının cinsine göre harçlarını ödeyerek iskanı alabiliyor. Peki, ferdi iskan almak için neler gerekli? İşte, ferdi iskan için gerekenler!

Ömer Baki Yazıcı: Konut almak için fırsat zamanı!

ANİMDEM Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti. Yazıcı, konut almak için, fırsat dönemi olduğunu söyledi.

Konut devlet desteği almak için gerekenler!

Konut devlet desteği almak için gerekli koşulları yerine getiren kimseler, konutu satın almalarını müteakip ilgili bankaya başvurmaları hâlinde Devlet katkısı alabiliyor. Peki, konut devlet desteği almak için gerekenler nelerdir?

İnşaat fuarları konut almak isteyenler için büyük fırsat!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

Konut almak isteyenler için fuarlar iyi fırsat!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "İnşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

Konut kredisi almak kaç gün sürer?

Banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türüne konut kredisi deniyor. Peki, konut kredisi almak kaç gün sürer?

Arda Turan Londra'dan ev almak için araştırma yapıyor!

Ünlü futbolcu Arda Turan şimdilerde İngiltere ve İspanya’da ev almak için araştırmalara başladı. Turan, zamanının bir kısmını Londra'da geri kalan kısmını da Milano'da geçirmek istiyor..

Ev almak için peşinat ne kadar?

Ev sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası bulunmayan kimseler, bankaların düşük faizli ve uzun vadeli kredi paketlerinden faydalanabiliyor. Peki, ev almak için peşinat ne kadar?

Eminevim sistemiyle ev almak isteyenlere kampanya!

Eminevim sistemiyle ev almak isteyenlere kampanya olarak 0 faizsiz, aylık taksitlerin miktarını alan belirleyip ara ödeme yapmadan ev sahibi olunuyor. Taksitlerin miktarını da alıcı belirliyor.

Ev almak isteyenler acele etmeli mi?

Yeni projeler, kentsel dönüşüm. maliyet baskısı ve balon tartışmaları... İnşaat sektörünü ekonomik ve sosyal gündemin ön sıralarında tutmaya devam ediyor. Peki Ev almak isteyenler acele etmeli mi?

İskan almak için gerekli evraklar!

Onaylı mimari projesine uygun olarak inşa edilen yapıya iskan almak için gerekli belgeler ve bir dilekçe ile müracaat yapılması gerekiyor. Peki, iskan almak için gerekli evraklar nelerdir?

starkey Franchising almak Haberi

starkey Franchising almak

Emlak, gelişen ve potansiyeli yüksek bir sektör olarak, yeni iş kurmayı düşünenler için de çok çekici bir iş alanıdır. Ancak sektörün potansiyelinin yüksek oluşu, her bayilik alanın kazanacağı anlamına gelmiyor elbette. Bayilik alınan markanın doğru seçilmesi, gerekli olan eğitimlerin alınması, işin kuralına göre tesis edilmesi başarının gerekleridir. Emlak bayiliği açmak için araştırma yaparken, emlak alanında adını duyurmuş ve kurumsallığı ile ciddiyetini gösteren isimleri tercih edebilirsiniz. Örneği Startkey, gelişmiş yapısı ile bayilik alanlara tam destek sağlamaktadır. Kurulmuş başarılı bir sisteme sahip olunması, bu sisteme yeni katılanların da uyum sürecini hızlandırmaktadır. Yani henüz 1 seneyi bile doldurmadan kar elde etmeye başlayacağınız bir iş kurabilirsiniz.


Emlak sektöründe en karlı bayilikler, sizin için iş kurma ve işin belli bir seviyeye oturtulma sürecini hızlandıran isimler...