30 / 04 / 2024

Startkey İzmir

Startkey İzmir

Uzmanlara göre franchisingde emlak sektörü 2015’te yatırım cazibesini koruyacak sektörlerin ve yıldızı parlayacak işlerin en başında geliyor. Son dönemde franchise fırsatlarında özellikle emlak alanındaki büyüme dikkat çekiyor.

Halil Altunsu: İzmir'de konut alımları yüzde 150 arttı!

Kentsel dönüşüm projeleri emlak sektörünü hareketlendirdi. Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Startkey İzmir Bölge Müdürü Halil Altunsu: "İzmir'de son 10 yılda gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış mevcut. " dedi.

Gayrimenkul alan kazanacak! 

İzmir Karşıyaka - Mavişehir’de yer alan Startkey Life Gayrimenkul Broker/Owner’ı Uğur Sezginer, gayrimenkule yatırım yapanların yine kazanacağını söyledi.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Startkey ile kentsel dönüşüm sürecinde kolaylık!

Pek çok avantaja sahip olan kentsel dönüşüm, bazı şartlara bağlı olarak, uygun bulunan yapılar için geçerli olan bir uygulamalar dizisidir. Startkey'in hataların önüne geçecek olması ise tecrübeleri ile de sabittir.

Startkey Bodrum ofisi açılıyor!

Startkey, Bodrum Marina'da ofis açacak. Startkey Emlak ailesi durmaksızın büyümeye devam ediyor.

Startkey emlak sektörüne yeni bir boyut kazandırıyor!

Startkey çalışmalarının yüzde 80’ni dijital pazarlama ve Teknoloji faktörleri ışığında gerçekleştiriyor. Bu konuda uzman ve eğitimli alt yapısı ile online seminerler verip, emlak dünyasına yeni bir boyut kazandırıyor.

Startkey, Facebook Canvas ile emlak sektöründe fark yaratacak!

Facebook’un yeni reklam özelliğini emlak sektöründe ilk Startkey kullandı. Yeni Facebook Canvas reklam özelliği ile emlak sektörü çok farklı bir boyuta taşıyacak.

Startkey ABC ofisi 360 derece video ile sektörde fark yaratacak!

Türkiye’de ilk kez Startkey ABC ofisi, ev sahipliği yaptığı 360 derece video ile sektörde ciddi adımlar atmaya devam ediyor. Yeni 360 derece video özelliği ile emlak sektörü çok farklı bir boyuta taşınacak.

Startkey, emlak sektöründe güvenin anahtarını sunuyor!

Startkey, başarılı ve uzman emlak danışmanları ile size tam da bu tabire uyan güvenin anahtarını sunuyor. Sizi ileride sıkıntıya sokmayacak emlak işlemlerine imza atmak, prensiplere sahip bir isim ile mümkün.

Startkey'den emlak franchise ofisi açma fırsatı!

Kurumsal, dürüst, hizmet kalitesi yüksek, aranılan, eğitim odaklı bir emlak firması olma hedefinde olan STARTKEY, size bölgenizde emlak franchise ofisi açma fırsatı sunuyor.

Startkey'de emlak franchise ofisi açma fırsatı!

“Yenilikçi ve Genç” bir marka olarak, konut ve kurumsal gayrimenkul alanında ideal fırsatlar ve yenilikçi çözümler sunan STARTKEY, size bölgenizde emlak franchise ofisi açma fırsatı sunuyor.

Halil Altunsu: İzmir'de konut alımları yüzde 150 arttı!

Kentsel dönüşüm projeleri emlak sektörünü hareketlendirdi. Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Startkey İzmir Bölge Müdürü Halil Altunsu: "İzmir'de son 10 yılda gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış mevcut. " dedi.

Startkey İzmir Haberi

Startkey İzmir

Türk girişimcisi 1990’lı yılların başından itibaren ‘franchising sistemi’ adında yeni bir girişimcilik modeli ile tanıştı. Bu sistem, pazarını genişletmek isteyen şirketlere en elverişli şartlarda büyüme olanakları sağlarken girişimcilere de büyük bir organizasyon desteği ve güvencesiyle yatırım yapma fırsatı sunuyor. Bu sistemle birlikte ‘Hiçbir yerde şubemiz yoktur’ anlayışından birçok il ve ilçede şubeler açılması yönünde yatırımlara geçildi. Her geçen yıl büyüyen franchising sistemi, artık her yıl binlerce girişimciyi içine dahil ediyor. Son dönemde franchise fırsatları tarafında ise özellikle emlak alanında büyüme dikkat çekiyor. Burada en çok da yerli şirketler ön planda.


Startkey’de 3 Büyük İl İçin İmzalar Atıldı!

Minimum yatırımla, maksimum kazanç sloganı ile hareket eden Startkey Nisan ayı içerisinde İzmir, Ankara ve İstanbul franchise ofislerini de verdi. İzmir Çiğli’de Startkey ABC,...