01 / 05 / 2024

Starwood Grubu Dünya Başkanı Frits van Paasschen

Starwood Grubu Dünya Başkanı Frits van Paasschen

2008 yılından bu yana 5 otel açan Starwood grubu 5 yılda bu sayıyı 2'ye katlamayı planlıyor

Limak, Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme raporunu yayınladı!

Limak Şirketler Grubu, sürdürülebilirlik hedeflerinin devamı niteliğinde olan ‘Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme’ raporunu yayımlandı. Raporda, Limak’ın faaliyet gösterdiği sektörler ile Limak Vakfı’nın sürdürülebilirlik projelerinin değerlendirmesi bulunuyor.

OYAK Çimento, Dünya Çimento Birliği’nin kurucu üyesi oldu!

OYAK Çimento Grubu, 26 ülkeden temsilcilerin yer aldığı Dünya Çimento Birliği’nin kurucu üyesi oldu.

Dünya finansının attığı yerlere yatırım yapılacak!

Yatırım bankası ve varlık yönetim grubu Ünlü&Co’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, dünya finansının kalbinin attığı merkezlerde yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

Ağaoğlu Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru'nu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, "Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru''nu kırarak, Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. Etkinlik, Maslak 1453 projesinin ortak alanında düzenlendi.

Ağaoğlu, Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekorunu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi. Ağaoğlu 2 bin 770 kişi ile rekorun sahibi oldu.

Ağaoğlu Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru sahibi oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi.

Ağaoğlu Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru'nu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi.

Ağaoğlu Guinness Dünya Baret Giyme Rekoru etkinliği yarın yapılacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak, 21 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirmeyi planladığımız Guinness Dünya Baret Giyme Rekoru etkinliğinin tarihi hava muhalefeti sebebi ile, 20 Ekim Salı günü (yarın) saat 15.00 olarak değişti.

Dünya Bankası, ekonomi politikaları noktasında iyimser!

Dünya Bankası Kalkınma Beklentileri Grubu Direktörü Köse, "Kurulacak yeni hükümetin Türkiye’nin makroekonomik şartlarına uygun tedbirleri alarak, geçmiş başarıları devam ettireceği konusunda iyimseriz" dedi.

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Kassanov'dan Ağaoğlu'na ziyaret!

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Ziyatdin Kassanov ve çalışma arkadaşları, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Ataşehir'de bulunan genel merkezini ziyaret etti. Kassanov İstanbul Finans Merkezi projesi hakkınde detaylı bilgiler aldı...

TUSKON'nun 20.Dünya Ticaret Köprüsü İstanbul'da inşa edildi!

TUSKON'un düzenlediği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'ne 100 ülkeden bin iş insanı katıldı. Dünyanın en büyük çelik üreticisi Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, "Türk inşaat sektöründen çok etkilendik. Yatırım için buradayız" dedi

Zorlu Grubu'nun imarı dünya basınında yer aldı!

Zorlu Grubu'nun 800 milyon dolara Özelleştirme İdaresi'nden aldığı Karayolları arazisine, 232 bin metrekare izinle 615 bin metrekare olarak inşa ettiği Zorlu Center Projesi'nin yaşadığı hüsran dünya basınında da yer aldı...

Starwood Grubu Dünya Başkanı Frits van Paasschen Haberi

Starwood Grubu Dünya Başkanı Frits van Paasschen

Türkiye'de 2018'e kadar otel sayılarını 20'ye çıkarmayı planlayan Starwood Grubu Dünya Başkanı Frits van Paasschen Boğaz kenarındaki arsaları tercih edeceklerini belirtti. Paasschen, lüks kategoride yatırım yapacaklarını sözlerine...