01 / 05 / 2024

Starwood Grubu otelleri

Starwood Grubu otelleri

2008 yılından bu yana 5 otel açan Starwood grubu 5 yılda bu sayıyı 2'ye katlamayı planlıyor

Martı Grubu'ndan yeni 'borç' hamlesi! Flaş gelişme!

Martı Grubu'nun Denizbank'a olan borcuyla ilgili yeni açıklama geldi. Grubun otelleri bankaya satılırken, işletme hakkı ise kendinde kaldı....

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Starwood Hotels'in yeni sahibi Marriot oldu!

Starwood oteller grubunu satın alma yarışını, Marriott grubu kazandı. Anbang'ın 14 milyar dolarlık teklifini geri çekmesi üzerine, Marriott 13.6 milyar dolarlık teklifiyle tek talip olarak kaldı.

Çinliler Starwood Hotels'i satın almayı planlıyor!

Wall Street Joumahn haberine göre, Shangai Jin Jiang International Hotels, HNA Grubu ile Çin Yatırım Fonu (CIC); Starwood'u satın almayı planlıyor.

The Luxury Collection Bodrum'daki ilk otelini açtı!

STARWOOD Grubu'nun Premium markalarından The Luxury Collection, Türkiye'de ilk resort otelini Bodrum'da 'Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa' ismiyle açtı.

Caresse, Luxury Collection Resort Hotel açıldı!

The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.Büyükhanlı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı Starwood Grubu’yla 1,5 yıldır görüştüklerini söyledi.

The Luxury Collection ilk resort otelini Bodrum'da açıyor!

Starwood Grubu markalarından The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.

Starwood Hotels & Resorts, Four Points by Sheraton markası ile Türkiye'de!

Starwood Hotels & Resorts, Ever Grubu’yla Four Points by Sheraton Istanbul Dudullu için bir anlaşma imzalandığını açıkladı.“Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu” İstanbul’un Asya Kıtası’ndaki ilk Starwood Oteli olacak...

Emrullah Akçakaya Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu!

Otelcilik sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Emrullah Akçakaya, Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu. Akçakaya, Dedeman Grubu'nun otelcilik ile ilgili faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Corendon Turizm Grubu, Çeşme'de iki otel açtı!

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer yaptığı açıklamada, Alaçatı sörf merkezindeki Corendon Premier Solto ve Çeşme Boyalık Beach’teki Corendon Miplaya Çeşme Otelleri’ni hizmete açtıklarını açıkladı

Türkiye'nin en beğenilen otelleri Limak Turizm'den çıktı!

Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden biri olan Limak Turizm Grubu’ nun Antalya’da bulunan 4 oteli, Otelpuan.com üyeleri tarafından Türkiye’ nin en beğenilen otelleri seçildi.

Doğuş Grubu, Side'deki iki otelini Tunbul'a sattı!

Doğuş Grubu'nun sahibi olduğu Datmar Turizm A. Ş bünyesinde hizmet veren Aldiana Side ve Paradise Side Beach otelleri Diana Otel Yatırımlan ve İşletmeciliği A.Ş sahibi işadamı Ali Fuat Tunbul'un oldu...

Starwood Grubu otelleri Haberi

Starwood Grubu otelleri

Türkiye'de 2018'e kadar otel sayılarını 20'ye çıkarmayı planlayan Starwood Grubu Dünya Başkanı Frits van Paasschen Boğaz kenarındaki arsaları tercih edeceklerini belirtti. Paasschen, lüks kategoride yatırım yapacaklarını sözlerine...