09 / 05 / 2024

Statü Park ne zaman teslim

Statü Park ne zaman teslim

Evra Group, Mostar Yapı ve Konut İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Pendik Statü Park nerede? sorusunun cevabına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Pendik Statü Park satılık daire fiyatları 196 bin TL'den başlıyor...

Cemevlerinin ibadethane statüsüne alınması talebi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ocak ayı ikinci oturumunda CHP ve İYİ Parti'nin cemevlerinin ibadethane statüsüne alınmasını talebi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Sur Yapı 'Tanınmış Marka' statüsüne alındı!

Türkiye Patent Enstitüsü, Sur Yapı'yı ‘Tanınmış Marka’ statüsüne aldı. Sur Yapı, sektördeki iddiasını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park Cendere'de banka kredisiyle vade fırsatı sunuluyor. Projenin 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim edilecek?

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Antalya Salda Gölü milli park olacak!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Karacaören Baraj gölünün tabiat parkı, Salda Gölü'nün ise milli park statüsüne alınmasıyla turizmden alınacak payın artırılacağını söyledi.

Vadistanbul Park ne zaman satışa çıkacak?

Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen projede 1.400 konut yer alıyor. Projede fiyat listesi ve ödeme seçeneklerinin henüz netleşmedi.Peki Vadistanbul Park ne zaman satışa çıkacak?

Davutpaşa Beyaz Park ne zaman teslim?

Davutpaşa Beyaz Park ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 370 konutluk Beyaz Park Evleri projesinde daire fiyatları 410 bin liradan başlayarak değişiyor...

Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Toplamda 1.400 konut ve ticari birimlerin bulunduğu proje arsa alanı 424 bin metrekare olarak belirlendi. Projede satışlar Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlayacak. Peki Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Güneşli Nurol Park ne zaman teslim?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan Güneşli Nurol Park ne zaman teslim?

Kartal Asia Park ne zaman teslim?

Asia Park Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Projede 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor. Peki Kartal Asia Park ne zaman teslim edilecek?

Topkapı Beyaz Park ne zaman teslim?

İstanbul Zeytinburnu - Topkapı konumunda yükselen projede toplam 370 adet daire yer alıyor. Projenin lansmanı Ekim ayında yapılacak. Peki Topkapı Beyaz Park ne zaman teslim?

Statü Park ne zaman teslim Haberi

Statü Park ne zaman teslim

İstanbul Anadolu yakasında 2 blok şeklinde inşa edilen Pendik Statü Park nerede? sorusunu yanıtlamadan önce projeden detaylı olarak bahsedelim. 



Evra Group, Mostar Yapı ve Konut İnşaat imzası taşıyan Statü Park projesinde toplam 218 adet daire yer alıyor. 



Pendik Statü Park 8 bin 529 metrekare alan üzerinde inaş ediliyor. 



Statü Park Pendik projesinde alan büyüklükleri 52 metrekare ile 214 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 


Statü Park fiyat!


Statü Park fiyatları 196 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 



Statü Park ne zaman teslim? Projede teslimlerin Eylül 2014'te yapılması planlanıyor. 



Statü Park projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, fuaye alanı, kapalı otopark, bahçe kafeteryası, hamam, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar mevcut.


Pendik Statü Park nerede?


Statü Pendik  Park adres : Süreyyapaşa Caddesi, Yeni...