04 / 05 / 2024

Steelife Sao Tomedaki toplu konut projeleri

Steelife Sao Tomedaki toplu konut projeleri

Vefa Holding'in hafif çelik yapı markası Steelife, Afrika'da güçlenmek istiyor. Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti'nin Başbakanı Patrice Trovoada, Steelife'ın üretim tesislerini yakından görmek için Türkiye'ye geldi.

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde emlak ofislerinin açılmasına izin verildi!

Brezilya'nın Sao Paulo eyalet yönetimi, 10 Haziran 2020 tarihinden itibaren sokaklarda yer alan mağazalar ve emlak ofislerinin yoğun saatler dışında olmak koşuluyla günde 4 saat açılmalarına izin verdi.

Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü!

Brezilya'da tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Sao Paulo kentindeki Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü

Brezilya Sao Mateus'ta ters ev inşa edildi!

Brezilya'nın Sao Mateus kentinde yaşayan inşaat işçisi Valdevino da Silva ilginçlik olsun diye baş aşağı ev inşa etti. Silva evi 3 yılda tamamladı.

Akkurt Turizm Seyahat Acentası Otelcilik Ve Eğlence Hizmetleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkurt Turizm Seyahat Acentası Otelcilik Ve Eğlence Hizmetleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Ali Kemal İsaoğulları ev Semire Kurt tarafından kuruldu.

Brezilya eski Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula'ya varlıklarını gizleme suçlaması!

Brezilya'da Sao Paolo Savcılığı, eski Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva'yı varlıklarını gizlemekle suçladı. Suçlamalarda Lula'nın eşi ve oğlunun da adı geçiyor.

Gölbaşı Aden Ballıkpınarı villalarında yaşam eylülde başlıyor!

Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla Ankara Gölbaşı'nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut projesi, eylül ayında teslim edilecek. Proje, 48 bağımsız villadan oluşuyor.

İBB meclis üyeleri Latin Amerika'da kentsel dönüşümü inceleyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Latin Amerika turuna çıkıyor. 7 AKP’li, 2 CHP’li meclis üyesi 18 Şubat’ta Brezilya Arjantin ve Şili yolcusu heyet Rio, Sao Paulo, Buenos Aires ile Santiago’da kentsel dönüşümü inceleyecek.

Gölbaşı Aden Konutları hayata geçiyor!

Türkiye'nin hafif çelik sistemle üretilen ilk binasını kuran Steelife, şimdi de toplu konut projesi olarak Ankara'da çelik yapı sistemi ile hayata geçirilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesine imza atıyor.

Gölbaşı Aden Konutları çelik yapı sistemiyle hayata geçiyor!

Vefa markası Steelife imzası taşıyan Ankara Gölbaşı’nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Konut Projesi, yatay yaşam konseptiyle hayalinizdeki tek katlı, bahçeli ev modelini sunuyor.

Steelife yük konteynerlerini yaşam alanlarına dönüştürüyor!

Vefa Holding’in hafif çelik yapı markası Steelife, yük konteynerlerini yaşam alanına çeviriyor. Steelife, bunun en güzel örneğini, inovasyon ve girişimcilik deneyimi yaşatmayı amaçlayan InnoCampus Projesi’nde uyguluyor.

Steelife Sao Tome'de toplu konut projeleri yapacak!

Vefa Holding'in hafif çelik yapı markası Steelife, Afrika'da güçlenmek istiyor. Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti'nin Başbakanı Patrice Trovoada, Steelife'ın üretim tesislerini yakından görmek için Türkiye'ye geldi.

Steelife Sao Tomedaki toplu konut projeleri Haberi

Steelife Sao Tomedaki toplu konut projeleri

Ada ülkesi Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti'nin Başbakanı Patrice Trovoada, Steelife'ın üretim tesislerini yakından görmek için Türkiye'ye geldi. Steelife'ın Sao Tome'de toplu konut projeleri, okul binaları ve kamu binalarının yapımı için görüşmeleri sürüyor. Bu projeleri sanayi alanları ve lojistik depo inşaatlarının izlemesi...