13 / 05 / 2024

Steımberg Teknoloji kimin

Steımberg Teknoloji kimin

Steımberg Teknoloji Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Irına Stepanova tarafından kuruldu. 

Steımberg Teknoloji Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steımberg Teknoloji Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Irına Stepanova tarafından kuruldu. 

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ozan Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Beyoğlu, Cihangir Mahallesi, Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu.

3. nükleere 3. nesil teknoloji!

ÇİN'İN milli nükleer teknoloji şirketi SNPTC Başkanı Wang Binghua, "Üçüncü nükleer santral için üçüncü nesil teknolojiyi (CAP 1400) Türkiye'ye getirerek, elektrik piyasasında daha iyi ilişkiler kurmak istiyoruz" dedi.

Kalkınma Bakanlığı Müsteşarlığına Cüneyd Düzyol atandı!

Kalkınma Bakanlığı Müsteşarlığına Cüneyd Düzyol atandı. Karar resimi gazete de yayımlandı. 1964 yılında İzmir'de doğan Cüneyd Düzyol, 1988 yılında ODTÜ inşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi, Fırat Sezginsoy, Alp Sezginsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Caddesi'nde kuruldu.

İngiliz Teknoloji Zirvesi'nde ısınma giderlerini azaltan endotherm tanıtıldı!

Endo Enterprises ürünü EndoTherm ile küçük ve büyük ölçekli ısınma sistemine sahip yapıların yeni gözdesi Ekonova, İstanbul’da düzenlenen “ Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi ” ne katıldı.

Ekonova Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi'ne katılıyor!

Ekonova, 27 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da The Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde düzenlenecek “Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi”ne katılıyor.Etkinlik 27 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da The Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde düzenlenecek.

Kayseri OSB teknoloji merkezi için serbest bölgeden yer istedi!

Kayseri OSB yönetimi bin firmada 20 bin kişinin istihdam edileceği teknoloji merkezi projesi için serbest bölgeden yer talep etti. 3 yıl içinde açılması öngörülen teknoloji merkezinin güneş panelleri ile kendi enerjisini üretmesi hedefleniyor

1963 yılında Türkiye'nin ilk teknoloji enstitüsü İstanbul'da kurulacakmış!

1963 yılında memleketimizin ilk teknoloji enstitüsü İstanbul'da, Topkapı'da kurulacakmış. Milli Eğitim Bakanlığı ve İstanbul Sanayi Odası'nın işbirliği ile kurulacak olan Türk Teknoloji Enstitüsü, 8 milyon liraya mal olacakmış.

Başbakanlık Müsteşarlığına Kemal Madenoğlu atandı!

Başbakanlık Müsteşarlığına, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu atandı. Kemal Madenoğlu ile ilgili atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu kimdir?

Kırıkkale'de Silah İhtisas OSB kuruldu!

Kırıkkale'de Silah İhtisas OSB kuruldu. Kırıkkale'de, MKEK'e ait 500 hektar arazide kurulan organize sanayi bölgesinde, 3'er dönümlük 83 parsel oluşturulacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan konuyu değerlendirdi.

Kliksa, 10 milyon dolarlık teknoloji yatırımı yapacak!

Kliksa, dijital geleceğe yönelik dünya standartlarında bir e-ticaret platformu oluşturmak ve alıcılar ile satıcıların elektronik ortamda bir araya gelmesini sağlayan "Pazar Yeri" iş modelini kurmak amacıyla 10 milyon dolarlık teknoloji yatırımı yapacak.

Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi Ağustos 2015'te tamamlanacak!

Merkezi Kayıt Kuruluşu ve Takasbank’ı tek çatı altında buluşturulacağı, 36.500 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan “Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi”nin temeli atıldı...

Steımberg Teknoloji kimin Haberi

Steımberg Teknoloji kimin

Steımberg Teknoloji Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Irına Stepanova tarafından kuruldu. 

Steımberg Teknoloji Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü sistem,teknoloji ve bilgisayar donanımı ve yazılımı konusunda teknolojik işlemlerle meşgul olmak bilgisayar ağları, Telekom ağları haberleşme sistemleri kablolama ve network kurulumu ve bakım onarım, teknik servis, internet programcılığı ve her türlü internet servisleri, internet üzerinden ses taşıması ürünleri ve bunlarla ilişkili tüm hizmetleri web tasarım web tabanlı uygulama yerel ve geniş alan ağları ürün ve tüm ilişkili hizmetleri bilgisayar programcılığı alanında hizmet göstermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Steımberg Teknoloji Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şerifali Mahallesi Büyükyavuz Sk.B Apt.No:3/9...