06 / 05 / 2024

sterlin geriledi mi

sterlin geriledi mi

İngilterre'de enflasyon 40 yılın zirvesine yerleşti. Sterlin dibin de dibini gördü. Sterlin'de tarihi çöküşün yaşanması ile İngiltere Merkez Bankası'dan açıklama geldi.

Dolar, sterline de diz çöktürdü! Sterlin dolara karşı 37 yılın dibinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Sterlin, dolar karşısında son 37 senenin, avro karşısında da 19 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi bir dönem mi?

Konut satışları ülke genelinde düşüşe geçti. Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre binde bir oranında geriledi. Peki konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi dönem mi?

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

Bitcoin'de ETF rüzgarı sona erdi mi? Bitcoin fiyatı yüzde 20 geriledi...

İlk spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının 11 Ocak 2024'te piyasaya sürülmesinden bu zamana kadar, Bitcoin fiyatı yaklaşık yüzde 20 oranında geriledi ve yeniden 40 bin doların altını görmüş oldu. İşlem hacmi en yüksek olan kripto para biriminde düşüşün devam ettiği kaydedildi. 

'Kira fiyatları aşırı şişti, fiyat düştü kiracı rahatladı diye bir şey yok!'

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan ekim ayı konut fiyat endeksi raporunda kasım ayında kira artış oranının düştüğü kaydedildi. Peki, uzmanlar konut kiralarına ilişkin ne söylüyor, kira fiyatları geriledi mi? İşte detaylar...

Konut satın alınabilirlik endeksi 65,2'den 50,1 seviyesine geriledi!

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan Endeksa, konut satın alınabilirlik endeksini açıkladı. Buna göre 2023 2023 yılı Ocak – Ağustos ayları arasında, konut satın alınabilirlik endeksi ise; 65,2'den 50,1 seviyesine geriledi.

10 Ağustos 2023 dolar, euro ve sterlin ne kadar? Dolar düştü mü, yükseldi mi?

​​​​​​​Dolar kuru iç ve dış piyasadan gelen haberlerle yönünü belirliyor. Bu doğrultuda, sakin bir dönemden geçen döviz kurunda radikal değişiklikler meydana gelmezken; dolar, euro ve sterlin kuru alış satış fiyatları da arama motorlarında sık sık araştırılıyor. İşte döviz kuru güncel fiyatları...

Dolar bugün yükseldi mi, ne kadar yükseldi? 20 Haziran Salı dolar ne kadar oldu? Euro ve sterlin bugün ne kadar?

Dolar 20 Haziran Salı günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 20 Haziran Salı dolar kuru…

Sterlin 30 TL’yi geçerek rekor kırdı! Uzmanlar yanıtladı: Euro mu, Sterlin mi?

Sterlin kuru son zamanlarda değer kaybı hızlanan TL’nin de desteğiyle 30 lira sınırına kadar yükseldi. Peki, Euro mu, sterlin mi? Uzmanlar bu konuda ne diyor?

Dolar alacaklar dikkat! 14 Haziran Çarşamba dolar yükseldi mi? Dolar, euro ve sterlin de son durum ne?

Dolar 14 Haziran Çarşamba günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 14 Haziran Çarşamba dolar kuru…

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim mi geldi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi emrak ediliyor. Bugün dolar kurunun düşmesiyle demir fiyatları geriledi. Peki hurda fiyatlarına da indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Seçim günü dolar ne kadar oldu? Bugün euro yükseldi mi? İşte 28 Mayıs 2023 Pazar dolar, euro ve sterlin fiyatları!

Dolar 28 Mayıs Pazar günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? Dolar hafta sonuna nasıl başladı? İşte 28 Mayıs Pazar dolar kuru…

Dolar ne kadar? Bugün euro ve sterlin ne kadar? 9 Mayıs Salı dolar ne kadar? İşte dolara dair son durum!

Dolar 9 Mayıs Salı günü ne kadar oldu? Euro ve sterlin yükseldi mi? Dolar kaç TL? Dolar/TL haftanın yeni haftaya 19,51 TL ile başladı. İşte 9 Mayıs Salı kuru…

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Piyasalar yarın açıklanması planlanan ABD enflasyon rakamlarına odaklandı. Kritik veri öncesi bakır fiyatları yükselirken demir cevheri vadeli fiyatları geriledi. Peki bu durum hurda fiyatlarına nasıl yansıdı? Hurda fiyatlarına zam geldi mi?

sterlin geriledi mi Haberi

sterlin geriledi mi

İngiltere Merkez Bankası (BoE), finansal varlıkların mühim seviyede tekrar fiyatlandırılması ışığında finansal piyasalardaki gelişimleri oldukca yakından takip ettiğini belirterek, Para Politikası Kurulu'nun, görevine müsait olarak orta vadede enflasyonu sürdürülebilir bir biçimde yüzde 2 hedefine döndürmek için ihtiyaç duyulan biçimde ürem oranlarını değiştirmekte tereddüt etmeyeceğini duyurdu.

Banka'nın resmi internet sitesinde yer edinen BoE Başkanı Andrew Bailey'in açıklamasında, Banka'nın, finansal varlıkların mühim seviyede tekrar fiyatlandırılması ışığında finansal piyasalardaki gelişimleri oldukca yakından takip etmiş olduğu kaydedildi.

Geçen haftalarda İngiliz hükümetinin bir dizi önemli duyuru gerçekleştirdiğinin belirtildiği açıklamada, "Hükümetin Enerji Fiyat Garantisi, (hanehalkı enerji faturalarının 2 yıl boyunca sabit tutulması) enflasyondaki kısa vadeli zirveyi (beklenen zirve seviyeyi) azaltacaktır." ifadelerine yer verildi.

İngiliz hükümetinin sürdürülebilir ekonomik büyümeye olan bağlılığının pozitif karşılandığına vurgu yapılan açıklamada, şu...