28 / 04 / 2024

Steven Young

Steven Young

Bosh Türkiye, bu yıl 200 milyon euro yatırım için düğmeye bastı. Yatırımın önemli bir kısmını Bursa’ya ayıran şirket burada iki yeni Ar-Ge merkezi açacak.

Bosch Türkiye'de 200 milyon euroluk yatırım yapacak!

Türkiye'de, geçen yıl 135 milyon euro yatırım gerçekleştiren Bosch, bu yıl yine 200 milyon euroluk bir yatırım planlıyor.

Steven Young, Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı oldu!

Bosch Türkiye, 17 ülkenin bulunduğu Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi’nin merkezi oldu. Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanlığına ise, 1 Ocak 2015 itibarıyla Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young getirildi.

Steven Young: Bursa'da yatırım için arsa yok!

Steven Young, 2015 yılında yapacakları 135 milyon eurodan fazla yatırımın aslan payının Bursa’ya olacağını, ancak yeni yatırımlar için OSB’de arsa kalmadığını, yeni OSB’ler gerektiğini söyledi

Steven Young: Bosch Türkiye, Almanya ile rekabet ediyor, Çin’le değil!

4 sektörde faaliyet gösteren Bosch, 2012 yılında bütçesinin yüzde 9.1’ ini Ar-Ge ’ye ayırırken, dünya çapında 4 bin 800 'den fazla patent başvurusunda bulundu.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

OLED MacBook ne zaman çıkacağı merak konusu idi. Ekran analisti Ross Young çıkış tarihi olarak emin olmamakla beraber 2024'ü hedef gösterdi.

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Asia Young Designer Awards için son başvuru tarihi 21 Mayıs!

Nippon Paint, ArchClub’ın 30 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ve genç mimarların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan online buluşmanın sponsoru oldu. 30 Nisan tarihinde saat 21:00’da başlayacak olan etkinlik için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

ABD Hazine Bakanlığı Fed'den kullanılmayan Kovid-19 fonlarını iade etmesini istedi!

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, ABD Merkez Bankasından (Fed) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkilerine karşı uygulamaya koyulan kredi programları kapsamında kullanılmayan 455 milyar dolarlık fonun iade edilmesini istedi.

Steven Mnuchin: Konut satışlarıyla desteklenen bir büyüme göreceğimize inanıyorum!

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, ülke ekonomisinin tarihinin en hızlı toparlanmasını kaydettiğine değinerek, "Üçüncü çeyrekte, güçlü perakende satışları, konut satışları, imalat sanayi büyümesi ve artan ticari faaliyetle desteklenen muazzam bir büyüme göreceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Fransa: Vergi konusunda ABD ile ortak çerçeve belirlendi!

Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, ABD ile gerginliğe sebep olan internet devlerine uygulanan vergi konusunda ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ile ortak bir çerçeve belirlendiğini aktardı.

Steven Schonfeld Florida'dan 111 milyon dolara yazlık aldı!

2 milyar dolarlık servete sahip olan Steven Schonfeld, Florida'nın Pal Beach bölgesinde La Reverie isimli malikaneyi 111 milyon dolara satın aldı. 111 milyon dolar ödemesine rağmen evin iç dekorasonunu tamamen değiştirecek olan Schonfeld, bu evi sadece yaz aylarında kullanacak...

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

İpek Ilıcak Kayaalp, Genç Global Liderler listesine girdi!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, Dünya Ekonomik Forumu "Genç Global Liderleri" (Young Global Leaders) arasına girdi...

Steven Young Haberi

Steven Young

Bosch Türkiye geçtiğimiz yıl toplam satışlarını yüzde 10 artırarak 1,68 milyar euro ciro yaptı. İhracat rakamı ise 1 milyar 22 milyon euro olan Bosch Türkiye, Türkiye’nin en fazla ihracat yapan ilk 10 şirketi arasında yer alırken, ülke toplam ihracatının yüzde 1’ini karşılıyor. Türkiye pazarındaki satışlarını da giderek artıran Bosch, iç pazarda 2014 yılında toplam 514 milyon euroluk satış hacmine ulaştı. Geçen yıl 135 milyon euro yatırım gerçekleştiren Bosch Türkiye, bu yıl ise 200 milyon euro yatırım yapacak. Bosch, yatırımın önemli bir kısmını Bursa’da gerçekleştirmeyi planlıyor. Bunun bir bölümü yüzde 30’a varan yakıt tasarrufu sağlayan Benzinli Sistemler enjektörlerin artan talebe göre üretilmesi ve geliştirilmesi için kullanılacak. 


Bosch Bursa’ya iki yeni Ar-Ge merkezi kuracak. Bu yıl içinde açılan iki Ar-Ge merkeziyle Bosch...