27 / 07 / 2024

stfa Doha Metro ihalesi

stfa Doha Metro ihalesi

Kurulduğu günden bu güne, gerek yurt içi gerekse yurt dışında pek çok tünel projesini hayata geçiren STFA, deneyimi ile birbirinden başarılı işlere imza atmaya devam ediyor.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karabudak tarafından kuruldu.

Doha Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile A. Azız Mubarak A M Aldelaımı tarafından kuruldu.

Doha Otelcilik Turizm İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Doha Otelcilik Turizm İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Celil Ceylan tarafından kuruldu.

Hilton Doha The Pearl Residences Katar'da açıldı!

Hilton'un Katar'daki en büyük otel projesi olan Hilton The Pearl, Doha'da kapılarını açtı. Modern mimariyle tasarlana notelin Türk misafirler için de önemli bir destinasyon haline gelmesi bekleniyor.

İnşaat sektörü ile üniversiteler arasındaki bağ kuvvetlendirildi!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla 6 Eylül Cuma günü STFA İnşaat Grubu ile işbirliği anlaşmaya imza attı.

Katarlılar Türkiye'ye 22 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Özer, "Katar, Türkiye'de en kısa sürede en hızlı yatırım yapan ülkelerden biri. Katarlıların Türkiye'de şu anda 22 milyar dolar doğrudan ve dolaylı yatırımı var." diye konuştu.

Recep Çimen kimdir?

STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü Recep Çimen oldu. Peki Recep Çimen kimdir? Recep Çimen hangi işlerde görev aldı?

Recep Çimen, STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü oldu!

11 Temmuz 2019 tarihi itibariyle STFA İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü görevine Recep Çimen atandı... 

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları 20 milyar doları buldu!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer yaptığı açıklamada yabancı yatırım hacmi bakımından Katar'ın Türkiye'de tarım, turizm, bankacılık ve emlak alanlarındaki yatırımlarının 20 milyar doları bulduğunu söyledi.

Doha metrosu açıldı!

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında inşa edilen metronun ilk hattı hizmete açıldı. Doha metrosunun ilk seferine Katarlılar ve turistler yoğun ilgi gösterdi. 

Tekfen imzalı Doha El-Hur Otoyolu açıldı!

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından Katar'ın başkenti Doha'da tasarım ve yapım işi gerçekleştirilen 33 kilometrelik El-Hur Otoyolu açıldı...

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

stfa Doha Metro ihalesi Haberi

stfa Doha Metro ihalesi

Kurulduğu günden bu güne, gerek yurt içi gerekse yurt dışında pek çok tünel projesini hayata geçiren STFA, deneyimi ile birbirinden başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. İstanbul kanalizasyon projelerinde ilk kez TBM kullanan STFA, bugüne kadar yaklaşık 100 km tünel açmış olmasıyla fark yaratıyor.

TÜRK MÜTEAHHİTLERİN YURT DIŞINDA ALDIĞI EN BÜYÜK PROJE 

2022 yılında Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan Körfez ülkesi Katar'da Doha Metro ihalesini Yapı STFA İnşaat Grubu 1938 yılında, Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya ortaklığında kuruldu., doğalgaz dağıtım, makine, ticaret, kimya alanlarında faaliyetlerini sürdüren Grup, 76 yıllık tecrübesi ve İlkleri gerçekleştiren STFA, Türkiye'deki başarısını küresel platforma taşımayı sürdürüyor. 24 ülkede faaliyet gösteren firma, Katar'daki metro projesiyle dikkatleri üzerine topluyor. 


Merkezi ile kazanarak yürüten STFA, tünel teknolojilerindeki deneyimini burada da...