03 / 05 / 2024

STFA ve Yapı Merkezi

STFA ve Yapı Merkezi

STFA ve Yapı Merkezi 4.4 milyar dolarlık, Katar Doha Metro ihalesini kazanarak Türk müteahhitlerinin yurtdışındaki en büyük bedelli projesine imza attı. STFA ve Yapı Merkezi Katar Doha Metro ihalesini kazandı.

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Murat Hacısalihoğlu Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 27 Temmuz'da Maltepe, Küçükyalı Merkez Mahallesi'nde açıldı.

Çetinsoy İnşaat Temizlik ve Yapı Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinsoy İnşaat Temizlik ve Yapı Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Haşim Ersoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Atlantis Group İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Group İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Lorenz Severın Weınstabl Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Marlon Kerim Weınstabl Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Tuzla'da kuruldu.

Tuğer Endüstriyel Ürünler Ve Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğer Endüstriyel Ürünler Ve Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Tüba Ulusaoy tarafından kuruldu.

Ulgar İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ulgar İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi 2 milyon 100 bin TL ile Engin Elibol ve Özkan Günay tarafından kuruldu.

Omak Grup İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omak Grup İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eylem Edeş, Kemal Coşkun, Oğuz Kamil Ercantürk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Rölöve Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şahin, Gökhan Keser, İsmail Köksal, Mustafa Harputluoğlu ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Demek Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Team Steelart Çelik ve Yapı Elemanları İnşaat Enerji Turizm İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Steelart Çelik ve Yapı Elemanları İnşaat Enerji Turizm İthalat İhracat Anonim Şirketi, Ersen Serin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Melek Gösterişli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Kadıköy'de kuruldu.

Ferzem İnşaat ve Yapı Malzemeleri Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferzem İnşaat ve Yapı Malzemeleri Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kenan Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Tuzla, Aydıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mevlana Beton ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevlana Beton ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Rabia Kulaksız tarafından kuruldu...

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde Mustafa Topal tarafından İstanbul Üsküdar'da kuruldu...

Bordo Boya Hırdavat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bordo Boya Hırdavat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Emre Çakmak tarafından 21 Mart 2016 tarihinde 20 bin TL sermaye ile İstanbul Ümraniye'de kuruldu...

Akka Ahşap İzolasyon Sistemleri ve Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akka Ahşap İzolasyon Sistemleri ve Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Barbaros Akkaya Müdürlüğü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi'nde kuruldu.

STFA ve Yapı Merkezi Haberi

STFA ve Yapı Merkezi

Yurtiçi ve yurt dışında önemli ve prestijli inşaat projelerine imza atan, Türkiye’nin önde gelen iki şirketi Yapı Merkezi ve STFA, Katar Doha Metrosu kapsamında en büyük hat olan ’Gold Line’ ihalesini kazandı.


Gold Line ihalesi, 2022 Dünya Kupası’na hazırlık olarak yapılan yatırımlar arasında, 4.4 milyar dolar bedel ile Katar’da bu amaçla yapılan en büyük proje olma özelliği taşıyor.


23 Nisan 2014 tarihinde Katar’da yapılan imza töreni ile, STFA ve Yapı Merkezi Türk müteahhitlerinin şu ana kadar yurtdışında aldığı en büyük bedelli ihaleye imza atmış oldular. 2022 yılında Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak olan Körfez ülkesi Katar’da inşaat projeleri hız kesmeden devam ediyor. Metro, yeraltı istasyonları, demiryolu, stadyumlar, AVM’ler, oteller, otoyolu, köprüler, batırma tünel, rezervuarlar gibi yatırımlar için Türkiye ve dünyadan pek...