02 / 05 / 2024

still istanbul diamond yılbaşı kampanyası

still istanbul diamond yılbaşı kampanyası

Gayrimenkul sektöründe yılbaşı kutlamaları başladı. Kutlamalarda, firmalar yatırımcılarına birbirinden cazip fiyatları içinde barındıran kampanyaları hediye ediyor. Kampanyadaki konutlar haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte kampanyalı projeler;

Rams Tower: Diamond of İstanbul'un adı değişti! 

Hattat Holding’e ait Maslak’ta konumlanan ve inşaatı yarım kalan Diamond of İstanbul projesi, Kazakistan'da faaliyette bulunan RAMS Global tarafından tamamlanacak. İşte ayrıntılar...

Diamond City İstanbul Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond City İstanbul Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Fatih'te Faruk Altun tarafından kuruldu.

Diamond of İstanbul projesine izin çıkmadı!

İBB yapımı yılan hikayesine dönen Maslak’taki Diamond of İstanbul projesine yine onay vermedi. Diamond of İstanbul'un emsal artışına sınırlama getirdi.

Still İstanbul Adoria’da kira garantili 1 oda 1 salon daireler!

Still İstanbul Adoria’da sınırlı sayıda kalan 1+1 daireleri için kira garantisi veriyor. 31 Mayıs 2016 tarihine kadar alınan 1+1 daireler için geçerli olan kampanyada 2017 yılı boyunca 1000 TL kira avantajı sağlanıyor.

Still İstanbul Diamond projesinde teslim için geri sayım başladı!

Butik projelere imza atan Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’ün en nezih bölgesi olan yenişehir de hayata geçirdiği 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan meydana gelen Still İstanbul Diamond’ı sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta teslimler 25 Mart'ta gerçekleşecek!

Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesi Yeşilyurt İnşaat imzasıyla yükseliyor. 25 Mart Cuma günü teslimleri yapılacak olan projede 214 adet konut bulunuyor. Projede kalan son konutlar için 60 ay 0 faiz kampanyası uygulanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta Sevgililer Günü’ne özel yeni kampanya!

Still İstanbul Diamond projesinde, Sevgililer Günü’ne özel yeni bir kampanya başlatıldı. Şubat ayı boyunca geçerli olması planlanan kampanya kapsamında 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılıyor.

Diamond of İstanbul'un yüksekliği 191 metreye indirildi!

İSTANBUL Maslak’ta, yüksekliği 235 metre olarak planlanarak inşaatına 2003’de başlanan Hema Endüstri A.Ş’ye ait ‘Diamond of İstanbul’, Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü’nün ‘Diğer gökdelenlerden yüksek olmasın’ talebi üzerine 191 metreye indirildi.

Kurtköy Still İstanbul Adoria ödeme planı!

Kurtköy Still İstanbul Adoria ödeme planı kapsamında 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Still İstanbul Adoria'da daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Hattat, Diamond of İstanbul projesi için harekete geçti!

Hattat Holding, inşaatı tamamlanamayan Diamond of İstanbul projesini revize ederek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yeniden başvuruda bulundu. Projenin inşaatı 2003 yılında başlamıştı...

Still İstanbul Adoria'da yılbaşı kampanyası!

Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Still İstanbul Adoria 291 bin Tl'den başlayan fiyatlarla!

70 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen 199 konutluk Still İstanbul Adoria, 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde 27 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.

Yeşilyurt Still İstanbul Adoria’dan 25 farklı ödeme planı!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu yakasının yeni merkezi Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Adoria oluşturduğu çeşitli ödeme seçenekleriyle konut alıcılarının yüzünü güldürüyor.

still istanbul diamond yılbaşı kampanyası Haberi

still istanbul diamond yılbaşı kampanyası

DEMİR ROMANCE

Demir İnşaat, Ağustos 2015'te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance'ta yıl sonuna özel, "Yüzde 5 peşin, Ağustos'ta taşın" kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla projeden konut sahibi olunurken, ödemeye Ağustos 2015'te başlanabilecek. Ev almak isteyenlere "Şimdi al, teslimde öde" diyen kampanya 31 Aralık 2014'e kadar geçerli olacak.Beylikdüzü'nde 1 + 1,2 + 1,3+1, 4+1, 4,5+1 gibi farklı daire seçenekleri ve 28 adet villa ile inşa edilen proje için düzenlenen kampanya için Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir şunları söyledi, "Demir Romance teslimat öncesi süreçte alıcısına prim kazandırırken, asıl primini teslimattan itibaren kazandıracak. Demir Romance'ın tüm dairelerinde kullanılan akıllı ev teknolojisi, merkezi lokasyonu, site içi imkânları ve kalitesi alıcısının hem yaşam hem de yatırım değerini yükseltiyor. Demir Romance, bölgesine...