04 / 05 / 2024

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması başvuru ne zaman

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması başvuru ne zaman

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Mimar Nail Egemen Yerce ve Ayça Taylan Frame Awards’tan ödül aldı!

 Yerce Mimarlık ve ZAAS, tasarlamış oldukları “The Path” (Yol) enstalasyonu ile Frame Awards’tan “Yılın Fuar Standı” ödülünü aldı…

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Albayrak tarafından kuruldu. 

Karmod, Riyad Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı!

Karmod Prefabrik, Riyad’ta düzenlenen 1. Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı. Karmod, konferans çerçevesinde üç gün süreyle açılan fuar standında da gelen misafirlere evleri hakkında bilgi verdi.

Sevcan Zabit gayrimenkul sektörüne girdi!

Ünlü Manken Sevcan Zabit gayrimenkul sektörüne girdi. 11'nci Gayrimenkul Fuarı'nda Remax Adress Life standında lüks konut satış uzmanı olarak görev yapan Sevcan Zabit, tüm portföyleri ile fuarın en ilgi çeken kişisi oldu.

Bursa İnşaat Fuarı’nda Osmangazi standına büyük ilgi!

Bursa’da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na Osmangazi Belediyesi de katıldı. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Özkan Kesimoğlu imzasıyla kuruldu.

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması başvuru ne zaman Haberi

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması başvuru ne zaman

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nın konusu; doğal taş ve mermer alanında dünyada ve Türkiye’de önemli bir yeri olan “Stoneline”nın ürünlerinin sergileneceği fuar standının tasarlanması olarak belirlendi. Birinciliğe hak kazanacak tasarımın 01 – 04 Nisan 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan MARBLE İZMİR Fuar’ında olacak Stoneline fuar standı için uygulanması planlanıyor.

Yarışmada, mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımı öğrencilerinin doğal taş ve mermer alanında yaratıcı, yeni ve yenilikçi fikirler üretmelerini, tasarımlarında kullanacakları malzemelerden biri olan doğal taşı tanımalarını sağlamak, doğal taşa bakış açılarını geliştirerek başarılı, yaratıcı genç tasarımcıları teşvik etmek, yarışma kültürü ile özgün ve çağdaş tasarımların yaratılması için platform oluşturulması amaçlanıyor.
TMMOB Mimarlar Odası Yarışmaları Yönetmeliği uyarınca serbest, ulusal ve tek aşamalı olarak düzenlenen yarışmaya kayıt ve katılım ücretsizdir.

Yarışmaya başvurular...