03 / 05 / 2024

STOSA avcılar şube

STOSA avcılar şube

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

Avcılar Belediyesi'nde arazi tazminatı krizi!

Avcılar Belediyesi önünde işçiler ile birlikte grev yapan TÜM BEL- SEN 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Sönmez, 2017 yılından bu yana belediyede çalışan teknik personelin arazi tazminatının ödenmediğini dile getirdi. 

Birikimevim Avcılar'da yeni şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Avcılar'da açtı...

Birevim’den Avcılar ve Gebze’ye yeni şube!

Birevim, İstanbul’da Üsküdar, Pendik, Fatih, Bağcılar’dan sonra şimdi de Avcılar’da yeni şubesini açtı. Birevim, daha çok kişi ev sahibi olsun diye Türkiye’nin her bölgesine gitme hedefiyle çalışmalarını gerçekleştiriyor.

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

Avcılar'a 'Emekliler Mahallesi' yapılacak!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Avcılar Şube Başkanı Necdet Kömeçoğlu, TOKİ ile TÜED arasında yapılan anlaşma gereği, ülkemizin bazı illerinde inşa edilen ‘Emekliler Mahallesi’nin bir benzerinin de Avcılar’da hayata geçeceğinin müjdesini verdi.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Avcılar, Merkez Mahallesi'nde açıldı.

Başak Endüstriyel Ürünler Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Başak Endüstriyel Ürünler Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi, Hasan Çetinkaya Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de açıldı.

Yeni As Bayburt Turz. Seyahat Taş.Ser.Bak.İst.İnş.Pet.Akar.Tem.Tic.San.Ltd.Şti.İst. Avcılar Şubesi açıldı!

Yeni As Bayburt Turizm Seyahat Taş. Ser. Bak. İst. İnşaat Pet. Akar. Tem. Tic. Sanayi Limited Şirketi İstanbul Avcılar Şubesi; Fuat Yolcu Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Avcılar'da açıldı.

Hot Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Avcılar Şubesi açıldı!

Hot Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Avcılar Şubesi, Osman Hulusi Şube Temsilciliği'nde 660 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Cemil Meriç Sokak'ta kuruldu

Avcılar Park Evleri örnek daire!

2013 yılının Nisan ayında teslimlerinin gerçekleşeceği Avcılar Park Evleri örnek daire fiyatları 400 bin liradan başlıyor...

İstanbul Avcılar Park'ta 525 bin TL'ye 3+1! Yüzde 1 peşin!

Teslimlerinin Nisan 2013'te gerçekleşmesi planlanan Avcılar Park projesinde yer alan dairelerin fiyatları 400 bin TL'den başlayıp, 850 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Emlak Konut Avcılar Kapadık arsa ihalesinde 380 milyon TL teklif!

Emlak Konut GYO Avcılar Kapadık arsa ihalesinde Maya Ticaret 380 milyon TL teklif verdi...

Avcılar Park nerede?

Toplam 39 bin metrekare arsa alanına sahip olan Avcılar Park nerede , iletişim ve proje detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

STOSA avcılar şube Haberi

STOSA avcılar şube

Dünya çapında 40 ülkeye ihracat yapan İtalya’nın ünlü mutfak markası STOSA Cusine, Aykar Grubu bünyesindeki Doruk Mekan Tasarım'la Türkiye pazarındaki yerini aldı. İstanbul Avrupa Yakası’ndaki Avcılar ve Bakırköy mağazalarını hizmete açan STOSA, Türkiye’nin en büyük showroomu'na sahip marka olarak dikkat çekiyor. 750 metrekareyle en geniş alana sahip Avcılar mağazasında 19 farklı mutfak modeli görmek mümkün.


Türkiye'de franchise vererek büyümeyi hedefleyen STOSA, üçüncü mağazasını ise İstanbul'un Anadolu Yakası'nda açmayı planlıyor. 


Yarım asırlık İtalyan mutfak devi STOSA’nın temelleri 1964 yılına dayanıyor, Toskana Vadisi'nde konumlanan 50 bin metrekarelik alanındaki iki ayrı fabrika ile dakikada 4 mobilya parçası üretebiliyor. Her yıl 30’dan fazla model ve 200 farklı yüzey ile birlikte 30 bin mutfak, her gün 130 makinede 3 bin kapak üretimi gerçekleştiren STOSA'nın yıllık ciro...