01 / 05 / 2024

Studio City adres bilgisi

Studio City adres bilgisi

Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla Seyrek'te yapımına başlanacak olan Studio City projesi, bölgede öğrenimini sürdüren üniversitelilerin konut problemine çözüm getirecek. Proje 330 daireden oluşacak.

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

Mychal Kendricks Studio City'de 2.1 milyon dolara ev aldı!

Seattle Seahawks oyuncusu Mychal Kendricks, Studio City'de çağdaş tarzda dizayn edilen bir evi 2 milyon 77 bin dolara satın aldı.

Buhara City projesi Studio Vertebra'ya emanet!

Özbekistan’ın projesinin kentsel planlamasının ve proje kapsamındaki tüm yapıların mimari ve iç mimari tasarımlarının ve yatırımcı ve yüklenicilerin belirlenmesini de kapsayan proje yönetim danışmanlığınıStudio Vertebra yapacak.

İzmir Studio City'nin 7. etabı satışta! 179 bin TL'ye!

İzmir Studio City projesinin 7. etap lansmanı bugün gerçekleştirildi. Toplamda 56 dairenin yer aldığı 7. etapta fiyatlar 1+1'lerde 179 bin TL'den başlıyor. 

İzmir Studio City'de sıfır faiz kampanyası!

Emlak sektörünü hareketlendirmek için başlayan düşük sabit faiz kampanyasına bir destek de Yücesoy Mühendislik'ten geldi.

Seyrek Studio City'de ilk 4 etabın satışları tamamlandı!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Seyrek'te yapımı devam eden Studio City'de, ilk 4 etabın satışını tamamladıklarını; 5'inci etap ve çarşı etabının yapımını ise sürdürdüklerini dile getirdi.

5. Etap Studio City Konutları yaza hazır!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Seyrek'teki Studio City projesinin ilk 4 etabının satışını tamamladıklarını, projede toplum konut hedefinin 2 bin 500 olduğunu söyledi.

4. Etap Studio City Konutları'nın satışı tamamlandı!

Yücesoy Mühendislik, Seyrek'te yapımı devam eden Studio City ile bölgenin en büyük yatırımına imza attı. Gördüğü ilgi üzerine bin 600 konuta ulaşan Studio City'de, ilk 4 etabın satışını tamamlandı.

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Bakırköy City adres bilgileri!

Bakırköy City adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği proje Beyaz İnşaat imzası ile yükseliyor.

Bakırköy City Kartaltepe adres!

Bakırköy City Kartaltepe adres bilgilerine göre proje, Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi üzerinde bulunuyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 165 daire ve 33 dükkan yer alıyor.

4. Etap Studio City Konutları satışa çıktı!

Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Seyrek'de 1+1, 2+1,3+1 ve bahçeli dubleks daire seçenekleriyle satısa sunulan 4. Etap Studio City ilk üç etaplarını satış rekorları ile tamamladı.

Studio City adres bilgisi Haberi

Studio City adres bilgisi


Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla Seyrek'te yapımına başlanacak olan Studio City projesi, bölgede öğrenimini sürdüren üniversitelilerin konut problemine çözüm getirecek. Studio City'nin toplam 330 adet daireden oluşacağını belirten Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Cem Yücesoy, projenin ilk etabını Ağustos 2015'te bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Yücesoy, "Satışların ardından evleri, kiralayacağız. Konutları öğrencilere dönük bir rezidans olarak işleteceğiz" diye...