05 / 05 / 2024

studio izmir byy inşaat

studio izmir byy inşaat

İzmir Çiğli'de inşaa edilen Flex Life Studio'da yüzde 60'a yakın satış gerçekleşti. Örnek dairelerin hazır olduğu projede inşaatın yüzde 50'si tamamlandı.

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kaya ve Burak Can Kaya ortaklığında kuruldu.

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlke Deniz tarafından kuruldu.

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100.000,00 TL Sermaye bedeli ile Enes Çetik tarafından kuruldu.

Beats Studio Buds+ satışta!

Apple’ın yeni kulaklık modeli Beats Studio Buds+ satışta. İşte detaylar!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kerim Çarmıklı tarafından kuruldu.

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kubilay Ilgın ve Ayşe Aybüke Samast ortaklığında kuruldu.

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ayşe Betül Dazkır tarafından kuruldu.

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Maher Darwısh tarafından kuruldu.

Studio Neoge Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Neoge Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nalan Korkut tarafından kuruldu.

Paye Studio Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Paye Studio Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İrem Arman tarafından kuruldu.

studio izmir byy inşaat Haberi

studio izmir byy inşaat

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Flex Life'da, örnek stüdyo daire tamamlandı. Geniş iç hacmi, ferah yaşam alanı ve şık tasarımıyla dikkat çeken örnek daire, yatırımcılardan tam not aldı. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, "Yatırımcılar, konut satırı almadan önce seçtikleri daire hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Örnek daireler, bu anlamda konut almak isteyenler ve bizim açımızdan büyük fayda sağlıyor" dedi. Yavuz, özellikle 3+1 bir dairenin mutfağıyla aynı büyüklükteki mutfakların çok beğenildiğini söyledi. Flexlife Studio'nun yüzde 60'a yakınının satıldığını açıklayan Yavuz, yatırımcılarına tapularını teslim etmeye devam ettiklerini bildirdi. 157 konuttan oluşan projede, inşaatın yüzde 50'ye yakını tamamlanmış durumda.



Web: http://flexlife.com.tr/



Posta...