21 / 05 / 2024

Studyo 212 Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Pazarlama adres

Studyo 212 Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Pazarlama adres

Studyo 212 Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret  Limited Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye  Mohammad Mosaffara tarafından kuruldu. 

Bosphorus 212 Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus 212 Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ubeydullah Özdemir tarafından kuruldu.

Nt Studyo Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Kuruldu!

Nt Studyo Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Üsküdar'da Ali Teber, Cuma Soylu ve Erdem Teber ortaklığında kuruldu.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Studyo 212 Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studyo 212 Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret  Limited Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye  Mohammad Mosaffara tarafından kuruldu. 

Studyo Dizayn Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Studyo Dizayn Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Avşaroğlu tarafından kuruldu. 

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yağız tarafından kuruldu. 

212 Bosphorus Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

212 Bosphorus Mimarlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebeydullah Özdemir tarafından kuruldu. 

Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkan Yükseloğlu tarafından 30 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beylikdüzü, Marmara Mahallesi, 212 Sokak' ta kuruldu.

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Studyo 212 Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Pazarlama adres Haberi

Studyo 212 Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Pazarlama adres

Studyo 212 Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye Mohammad  Mosaffara tarafından kuruldu. 
 
Studyo 212 Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret  Limited Şirketi konusu
1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek 3. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak 5. Bir ücret veya sözleşme temeline dayalı olan gayrimenkul faaliyetleri 6. Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (Gayrimenkulün bir ücret...