30 / 04 / 2024

Stüdyo 24 aylık taksitler

Stüdyo 24 aylık taksitler

TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle, Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule de inşa edilen Stüdyo 24'te yeni bir kampanya başladı. Stüdyo 24'ün yeni kampanyasında aylık taksitler 903 liradan başlıyor...

Atlas Stüdyo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Stüdyo Mimarlık Limited  Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Baske Açar tarafından kuruldu.

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mert Deniz Koparan Yunus ve Emre Açıkgöz tarafından kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Stüdyo 24 projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Stüdyo 24 projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Stüdyo daireler tamamen tarih oldu!

Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo daireler artık tamamen tarih oluyor. Kira getirisi isteyen yatırımcılar son dairelere büyük talep gösterince 1 senede hem stüdyoların fiyatı arttı hem de stok bitme noktasına geldi.

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Baysan Birgen tarafından kuruldu. 

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Stüdyo daireler artık yasak!

Henüz yeni bir uzatma kararı gelmeyen Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği yürürlüğe giriyor. Yönetmelik gereğince, stüdyo daireler yasaklandı..

Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı.

Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin kirasını ödeyemedi!

Türk Pop müziğinin Minik Serçe lakaplı şarkıcısı Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin 11 bin liralık 2 kirasını ödemediği öğrenildi. Bu durum karşısında çaresiz kalan sahibi ise Serçe’ye ihtar yollayacağı iddia edildi.

Eg Stüdyo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Stüdyo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited 10 bin TL sermaye ile bugün Emre Eslek ve Gökhan Gökhan tarafından kuruldu.

Stüdyo 24 aylık taksitler Haberi

Stüdyo 24 aylık taksitler

TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle, Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule de inşa edilen Stüdyo 24'te yeni bir kampanya başladı. Kısa süre içerisinde son 100 dairenin satışının tamamlanması planlanan projede, ekim ayı sonuna kadar peşin ödemelerde yüzde 10 fiyat avantajı ve 903 liralık sabit aylık ödeme imkanı sunuyor. Yüzde 70'i satılan ve teslimlerin 2014'te yapılacağı sitede fiyatlar 102 bin liradan başlıyor. 



Ev aldırana aidat yok Stüdyo 24'te, peşinatı Ocak 2014'te ödeyerek yüzde 1 KDV avantajıyla ekstra kar elde ediliyor. Şirket projeden daire almış ve arkadaşının da daire almasını sağlamış herkese 1 yıl aidat ödememe fırsatı da sunuyor. 


Aidat resepsiyon, lobi, fitness, açık havuz, kapalı garaj, toplantı odası, cep sineması ve misafir süitleri gibi tüm rezidans hizmetlerini kapsıyor. 



Bugün...