29 / 04 / 2024

stüdyo 24 halkalı cadde 24 projesi

stüdyo 24 halkalı cadde 24 projesi

24 ayar altın değerinde bir cadde hayatı sunan EMA Ortak Girişimi’nin 7/24 yaşayan projesi Cadde 24 görücüye çıkıyor. Hareketli ve işleyen bir konuma sahip, premium ama ulaşılabilir olan Cadde 24 projesi 14 Nisan'da satışa çıkıyor...

Stüdyo 24 projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Stüdyo 24 projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı.

24 Gayrimenkul Halkalı 24 ve Atakent 24 projelerinin lansmanı 13 Nisan'da!

Bugüne kadar hayata geçirdiği Stüdyo 24 ve Cadde 24 projeleri ile adından söz ettiren 24 Gayrimenkul, yeni projeleri Halkalı 24 ve Atakent 24 projeleri için basın toplantısı düzenliyor.

Stüdyo 24 projesinin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24 projesinin kesin kabulünün yapıldığını açıkladı.

Unikonut ve Stüdyo 24'ün değerleme raporları!

Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 4. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Unikonut ve Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24'ün değerleme raporu yayınlandı.

Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında!

İstanbul Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 113 bin TL'den başlangıç gösteriyor. ,

24 gayrimenkul 2 projesini satışa çıkardı!

Hayata geçirdiği Stüdyo 24 ve Cadde 24 projelerinde yakaladığı başarılı satış grafiği ile dikkat çeken 24 Gayrimenkul, Halkalı ve Basın Ekspres 'te yükselen iki yeni projesini satışa sunuyor.

24 Gayrimenkul'un iki projesinin yatırım değeri 100 milyon!

Hayata geçirdiği Stüdyo 24 ve Cadde 24 projelerinde yakaladığı başarılı satış grafiği ile dikkat çeken 24 Gayrimenkul, Halkalı ve Basın Ekspres'te yükselen iki yeni projesini satışa sunuyor.

24 Gayrimenkul'ün 2 projesi satışa çıktı!

Stüdyo 24 ve Cadde 24 projelerinde yakaladığı başarılı satış grafiği ile dikkat çeken 24 Gayrimenkul, Halkalı ve Basın Ekspres'te yükselen iki yeni projesini satışa sunuyor.

Airport 24 ve İstasyon 24 projesi satışa çıktı!

Hayata geçirdiği Stüdyo 24 ve Cadde 24 projelerinde yakaladığı başarılı satış grafiği ile dikkat çeken 24 Gayrimenkul, Halkalı ve Basın Ekspres’te yükselen iki yeni projesini satışa sunuyor.

Ispartakule Stüdyo 24 değerleme raporu!

Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, A.Ş. İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Stüdyo 24 projesine ilişkin değerleme raporunu açıkladı.

Stüdyo 24'te anahtar teslimleri devam ediyor!

Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24’ te Anahtar Teslimleri tecrübesi ve bilgi birikimiyle sektörünün i,lki Boğaziçi Yönetim A.Ş farkıyla devam ediyor.

stüdyo 24 halkalı cadde 24 projesi Haberi

stüdyo 24 halkalı cadde 24 projesi


Hareketli ve işleyen bir konuma sahip, premium ama ulaşılabilir olan, business kokan, stylish bir yaşam alanı sunan Cadde 24 projesi satışa çıkıyor.

EMA Ortak Girişimi tarafından Halkalı’da inşa edilen projenin detayları, 14 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 10.00’da Cadde 24’ün satış ofisinde EMA Yönetim Kurulu Üyesi Ahmethan Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek basın toplantısında anlatılacak.


EMA Yönetim Kurulu Üyesi Ahmethan Yılmaz kimdir? Tıklayın ve...