02 / 05 / 2024

stuttgart bina yangıno

stuttgart bina yangıno

Almanya'nın Stuttgart şehrinde 9 dairesinde Türklerin yaşadığı binada çıkan yangının erken fark edilmesi muhtemel bir faciayı önledi. Yangından dolayı maddi hasar meydana gelirken, garajdaki bir araba da hasar gördü...

Bina Tamamlama Sigortası tanıtıldı! Yarım kalan binalar sigorta sayesinde tamamlanacak!

Bina Tamamlama Sigortası, ATO 67 No’lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin organizasyonu ve Quick Sigorta iş birliği ile düzenlenen “Finansal Market Vizyonu ile Sigortadan Fazlası” başlıklı sektörel toplantıda tanıtıldı.

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Muğla'da 156 bina acil yıkılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muğla'da yangınlar nedeniyle 11 bin 844 haneden 36 bin 365 vatandaşın tahliye edildiğine vurgu yaparak "Toplam 156 bina acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı konumdadır. 77 konut da aynı kapsamdadır" diye konuştu.

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bina giydirme cephe sistemleri yangında büyük paya sahip!

Yalıtımla ilgili kamuoyu ve sektörü bilinçlendirmeyi amaçlayan İZODER, 27 Temmuz Pazartesi günü Ankara’da bir plazada yaşanan yangın ile ilgili bir açıklama yaptı.

Fatih'te yangında 4 katlı metruk bina yıkıldı!

Fatih Nişancı Mahallesi Türkeli Caddesi'nde yer alan 4 katlı binada yangın çıktı, ahşapların yanması sonucunda bina tamamen yıkıldı...

İran'da 17 katlı bina çöktü!

İran'ın başkenti Tahran'da bulunan 17 katlı bina, çıkan yangının ardından tamamen çöktü. Olayda 30 itfaiye erinin yaralandığı bildirildi.

Altınbaş Holding Maslak No 1'e taşınıyor!

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından Maslak No 1 Office Tower'a taşınıyor. Bağcılar'da boşaltılan bina ise tamamen Kemerburgaz Üniversitesi tarafından kullanılacak. Bir kata ise üniversite bünyesinde kurulan AYDAM yerleşecek.

Erzurum'da Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ne yeni bina tahsis edilecek!

Geçtiğimiz günlerde dernek binasının bulunduğu apartmanda çıkan yangından dolayı ziyarette bulunan Milletvekili Ilıcalı, yangından dolayı üzüntülerini dile getirerek, kısa sürede derneğe yeni bina tahsisi konusunda gerekenleri yapacaklarını dile getirdi

Zekai İren: Kocaeli'de 3 bin 760 adet mezar bina var!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, KOTO 2 No’lu Eğitim Salonu’nda Kentsel Dönüşüm ve Yeni İmar Planı hakkında bir çalıştay tertip etti. Çalıştayda konuşan KYMD Başkanı Zekai İren, "Kentimizde 3760 adet mezar bina var” dedi.

Bursa'da 100 yıllık tarihi bina yandı!

Bursa'da, yaklaşık 100 yıllık olan ve restorasyonu yeni tamamlanan 3 katlı ahşap bina, yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Binanın sahibi, can kaybı olmamasına sevindiğini söyledi.

Çanakkale'deki dersane binası imara aykırı olduğu için mühürlendi!

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde faaliyet gösteren Fem ve Anafem Dersaneleri’nin bulunduğu bina, ‘yangın, can ve mal güvenliği’ ile ‘imar yönünden projeye aykırı kaçak bölümler yapıldığı’ gerekçesiyle belediye fen işleri ekiplerince mühürlendi.

Avcılar'da 7.5 milyon TL'ye satılık 8 bina!

İstanbul Avcılar'da Baler Havuz restorant No:9 adresinde bulunan 8 bina, Küçükçekmece 1. Satış Memurluğu tarafından 13 Mayıs 2015 günü saat 14:40 ile 14:45 arası ihale ediliyor.

stuttgart bina yangıno Haberi

stuttgart bina yangıno

Almanya'nın Stuttgart şehrinde 9 dairesinde Türklerin yaşadığı binada çıkan yangının erken fark edilmesi muhtemel bir faciayı önledi. Yangından dolayı maddi hasar meydana gelirken, garajdaki bir araba da hasar gördü. Emniyet yetkililerinin yangının çıkış noktası olan her iki yerde de dışarıdan müdahalenin olduğunu belirtmeleri dikkat çekti.


Stuttgart’ın merkezi semtlerinden Zuffenhausen’de sabaha karşı çıkan yangın korkuttu. Altı katlı on dairelik apartmanın arka kısmındaki garaj bölümünde ve merpen girişinde başlayan yangında ölen ya da yaralanan olmadı, ancak maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili detaylı araştırmanın başladığını belirten emniyet yetkilileri, yangının çıkış nedeni ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken, yangının çıkış noktası olan her iki yerde de dışarıdan müdahalenin olduğunu dile getirdi. 


Yangın sonrası yapılan olay yeri incelemesinde, 50 kişinin kaldığı ve 10 dairenin...