06 / 05 / 2024

su abone sözleşmesi

su abone sözleşmesi

Abonelik sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esasları, 24 Ocak 2015'te yayımlanan Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliğinde yer alıyor. Peki, su abonelik sözleşmesi nasıl olmalı? İşte su abonelik sözleşmesi yönetmeliği...

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!

İstanbul gibi büyükşehirlerde bir konutun tahliye etmenin en pratik yolunun elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini ev sahibinin uhdesinde tutarak kiracıya yazılı bir kira sözleşmesi vermemek olduğunu söyleyen Avukat Eyyup Akıncı kira sözleşmesindeki ince ayrıntıları açıkladı.

Sivas Armutlu Göleti'nin sözleşmesi imzalandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünce Sivas'ta inşa edilen Merkez Armutlu Göleti'nin sözleşmesi imzalandı. Kızılırmak Havzası'nda yer alan göletin su kaynağını ise Kurudere Deresi sağlıyor.

Malatya Yeşilvadi Göleti'nin sözleşmesi imzalandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Malatya'nın 50 yıllık hayalini gerçekleştiriyoruz. DSİ Genel Müdürlüğünce inşa edilen ve bölge halkının uzun zamandır beklediği göletin sözleşmesi imzalandı" dedi.

Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi sözleşmesi imzalandı!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MEŞKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihale sözleşmesi imzalandı.

Kralkızı-Dicle Cazibe Sulaması Şebeke Yapımı sözleşmesi imzalandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nce, Diyarbakır’da inşa edilecek ve bölgenin münbit topraklarına bereket katacak Kralkızı-Dicle Cazibe Sulaması 4. Kısım Şebeke Yapımı işinin sözleşmesi imzalandı.

Su abonelik sözleşmesi örneği!

Taşınmaz malların yeni sahibi veya kiracısının abonelikleri üzerine alması gerekiyor. Aboneliklerin başında su aboneliği de bulunuyor. Kullanıcının müracaat sırasında sözleşme de imzalaması gerekiyor. İşte su abonelik sözleşmesi örneği...

Abonelik sözleşmesi feshi nasıl yapılır?

Elektrik, su, doğal gaz ve elektronik haberleşme sektörü dışındaki abonelik sözleşmelerini de kapsayan Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği, 24 Ocak 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, abonelik sözleşmesi feshi nasıl yapılır?

Su abonelik sözleşmesi yönetmeliği!

Abonelik sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esasları, 24 Ocak 2015'te yayımlanan Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliğinde yer alıyor. Peki, su abonelik sözleşmesi nasıl olmalı? İşte su abonelik sözleşmesi yönetmeliği...

Karsusan Yomra'daki arsası için Özgün Gıda ile kat karşılığı sözleşmesi imzaladı!

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri Sanayii A.Ş, Özgün Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile inşaat sözleşmesi imzalayarak Yenidoğa İnşaat Taah.Tic.Ltd.Şti. ile yapılan ön protokolünü iptal etti...

Ramsar Sözleşmesi metni!

Uluslararası Antlaşmalar arasında yer alan Özellikle Su Kuşları Yaşama Ortamı Olarak Uluslararası Ödeme Sahip Sulak Alanlar Hakkında Sözleşme (Ramsar Sözleşmesi) 17 Mayıs 1994 tarihinde 21937 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Devremülk sözleşmesi nasıl feshedilir?

Devre mülk sözleşmesi imzalandıktan sonra tesis beğenilmediği takdirde alıcının sözleşmeyi feshetme hakkı sözleşmede belirtilen kurallar çerçevesinde her zaman bulunuyor. Peki Devremülk sözleşmesi nasıl feshedilir?... cevabı haberimizde.

Devremülk devir sözleşmesi!

Devremülk devir sözleşmesi, bir bağımsız bölümün satışı gerçekleşirken dveremülk alıcısı ile satıcısı arasında imzalanan sözleşme türüdür. Bu sözleşmeden sonra devremülkün tapusu düzenlenerek alıcı adına tescili yapılır...

Devremülk sözleşmesi nedir?

Devremülk sözleşmesi nedir?: Bağımsız bölümde yılın belli günleri sahip olunan mülkiyet hakkının devre mülk alıcısı ile satıcısı arasında yazılı olarak şartlara bağlandığı sözleşme olarak tanımlanıyor...

su abone sözleşmesi Haberi

su abone sözleşmesi

Su abonelik sözleşmesi yönetmeliği!

Abonelik sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esasları, 24 Ocak 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliğinde yer alıyor.


7/11/2013 tarihli ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 52 nci ve 84 üncü maddelerine dayanılarak hazırlanan bu yönetmeliğin, 5 inci, 6 ncı, 7 nci, 8 inci, 13 üncü, 22 nci, 23 üncü, 24 üncü ve 25 inci maddeleri su abonelik sözleşmelerinde uygulanıyor.


Su abonelik sözleşme şartları...


Sözleşmenin şekli


MADDE 5 – (1) Satıcı veya sağlayıcı, sunulan mal veya hizmete ilişkin olarak tüketici ile bir abonelik sözleşmesi kurmak zorundadır. Yazılı veya mesafeli olarak kurulan abonelik sözleşmelerinin bir örneğinin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile tüketiciye verilmesi zorunludur.


(2) Abonelik sözleşmeleri; en az on iki punto büyüklüğünde, anlaşılabilir bir dilde, açık, sade...