03 / 05 / 2024

su abonesi olmak

su abonesi olmak

Mesken veya işyeri satın alan ya da kiralayan kimselerin, dairenin birtakım aboneliklerini üzerine alması gerekiyor. Siz de "Su aboneliği için ne yapmalıyım? Su aboneliği için gerekenler nelerdir?" diyorsanız işte yanıtı...

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

Türkiye'nin su ürünleri ihracatında çipura, levrek ve Türk somonu zirveye oturdu! Balık hal fiyat listesi 17 Ocak 2023

Rusya Federasyonu başta olmak üzere 96 ülkeye gerçekleştirilen su ürünleri ihracatı, geçen yıla oranla miktarda yüzde 4, değerde yüzde 17 arttı. Peki İstanbul Balık halinde çipura, levrek ve Türk somonu ne kadar? İşte detaylar...

DSİ’den iş arayanlara müjdeli haber! Sadece lise mezunu olmak yeterli! İş sahibi olmak için işte detaylar

Devlet Su İşleri yeni personel alımı ilanı yayımladı. Farklı sulama birliklerine, en az lise mezunu olmak şartı ile personel alımı gerçekleşecek. İlanın detayları ise haberimizde…

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Elazığ'da depremzedelerden 3 ay boyunca su tüketim bedeli alınmayacak! 

Elazığ'da merkez üssü Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında yaraların sarılması için çalışmalar sürüyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "24 Ocak'tan geçerli olmak üzere 3 ay süresince abonelerimizden su tüketim bedeli almayacağız" dedi...

Kadir Topbaş'a 'imar kirliliğine neden olmak' iddiasıyla suç duyurusu!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Süleyman Nadir Ataman, İBB Başkanı Kadir Topbaş hakkında, "Görevi kötüye kullanmak", "İmar Kirliliğine neden olmak" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Hasankeyf'te ev sahibi olmak için için 2 bin 120 başvuru!

Ilısu Baraj suları altında kalacak Hasankeyf'in taşınacağı, yeni yerleşim yerinde hak sahibi olmak için 2 bin 120 kişi başvuruda bulundu. Kaymakam Baygüven "18 ay içerisinde vatandaş yeni Hasankeyf'e taşınacak" dedi.

Su birim fiyatı 2015!

İstanbul'da mesken ve işyerinde köy alanları da dahil olmak üzere su faturalarında hesaplanan su birim fiyatları İSKİ tarafından resmi web sayfasında duyuruluyor. İşte su birim fiyatı 2015...

İzmir'de yağış nedeniyle bazı ev ve işyerlerini su bastı!

İzmir her yağmurda olduğu yine felç oldu. Buca, Güzelyalı, Bornova, Bostanlı başta olmak üzere kentin bir çok yerinde evlerin ve işyerlerinin zemin katları su içinde kaldı.

Su sayacı neden değiştirilir?

Su abonesi olan gayrimenkul sahipleri adına su sayacı takılıyor. Abonenin ne kadar su kullandığı sayaçlar ile tespit ediliyor ve fatura sayaç okunarak kesiliyor. Peki, su sayacı neden değiştirilir? Neden sökülür?

Dilovası İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Dilovası’nda düzenlenen temel atma töreni ile başta Dilovası İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi olmak üzere Dil Deresi Islahı, Gölcük Hisardere ve Karamürsel Tepeköy Göleti’nin temelleri Veysel Eroğlu’nun katılımıyla atıldı.

su abonesi olmak Haberi

su abonesi olmak

Su aboneliği için ne yapmalıyım?

Mesken veya işyeri satın alan ya da kiralayan kimselerin, dairenin birtakım aboneliklerini üzerine alması gerekiyor. Bu abonelikler arasında taşınmazın su aboneliği de bulunuyor.


Abonelik alma işlemi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve su dağıtım firmasına müracaat edilmesi gerekiyor. Peki, sizin de taşınmaz malınıza su aboneliği bağlamak istediğinizi farz edelim. Bu durumda, "Su aboneliği için ne yapmalıyım? Su aboneliği için gerekenler nelerdir?" diyorsanız hemen yanıtlayalım.


Su aboneliği için gerekenler..

MESKEN ABONELİĞİ

Binanızın yapım tarihi 12.10.2004 tarihi öncesi ise  ;

İlgili Belediye'den binanın yapım tarihine dair yazı veya Elektrik - Doğalgaz - Telefon Sözleşme evraklarından biri

T.C. Kimlik Numarası yer alan Kimlik Belgesi

Konutlarda daire sayısına göre dairelerden 211 TL Abonelik ve 178 TL Teminat Bedeli olarak Toplam 389 TL

Zorunlu Deprem Sigortası (DASK)

Binanızın yapım...