05 / 05 / 2024

su ada yıkım

su ada yıkım

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Ali Fatinoğlu, Galatasaray Adası'nın yıkımıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

KİPTAŞ Yeşilpınar dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'ın Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik yaşandı. KİPTAŞ'ın kendilerine haksız bir sözleşmeyi dayattığını öne süren mahalle sakinleri elektrik, su ve doğalgazı kesmeye gelen görevlilere karşı koyunca polis müdahale etti.

Ata GYO'nun Çanakkale'deki taşınmazının yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlandı! 

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, 175 Ada 3 Parseldeki taşınmazın yıkım işlemine başlanmış ve yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlanmış durumda.

İBB'ye rica ile tente yıkım suçlaması! 

İBB, Bebek'te Kemal Yıldırım tarafından işletilen restoranın tentesinde yıkım işlemi yaptı. Restoran sahibi Yıldırım, İBB'nin  Reina’nın eski sahibi Mehmet Koçarslan’ın ricasıyla yıktığını iddia etti. 

Avrasya GYO Edirne'de arsa üzerindeki yapıların yıkımı tamamlandı!

Avrasya GYO Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlandı.

Hasankeyf'in yıkımına tepki: Hiçbir gerekçesi olamaz!

Ilısu Baraj göletinin ilçe sınırına ulaştığı ve yıkımın sürdüğü Hasankeyf için İstanbul'da panel düzenlendi. Panelde Hasankeyf ve Dicle Vadisi için geç olmadığının altı çizilirken, koruma uzmanı ve mimar Prof. Dr. Zeynep Ahunbay, gözyaşlarını tutamayarak, "Bu yıkımın hiçbir gerekçesi olamaz" dedi..

Hasankeyf'te yıkım devam ediyor!

Ilısu Barajı nedeniyle sular altında kalacak olan Hasankeyf’te yıkım çalışmalarına hızla devam ediyor.

Hasankeyf’te yıkım hızlandı!

Batman’da tamamlaması planlanan Ilısu Barajı altında kalacak antik kent Hasankeyf ilçesinin yıkım işlemi sürüyor.

Adnan Oktar'ın villasında yıkım başlıyor!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Kandilli'deki villasının yıkılacağı açıklanmıştı. Boşaltılan villada yıkım bugün başlıyor.

Boğaz'da bir yıkım daha!

Su Ada'nın yıkımının ardından hemen karşısında yer alan bir denizcilik şirketine ait bina yıkıldı.

Mersin Deniz Parkı'nın yıkımı mahkemeye taşındı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li eski başkanı Macit Özcan, kendi döneminde yapılan ve yaklaşık 35 milyon liraya mal olan Deniz Park’ın yıkımının usulsüz olduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu...

Manisa Şehzadeler'deki yıkım ada bazında olmalı!

Manisa'da Şehzadeler İlçesi Murat Caddesi üzerindeki 5 katlı bina, yanındaki binanın temel kazma çalışmaları sırasında hasar gördü. Manisa Mimarlar Odası Başkanı Ferdi Zeyrek, bu sıkıntının önüne geçmek için tek çarenin ada bazında yıkım olduğunu söyledi.

İzmir Urla'daki 8 bin 700 konut ve işyeri için yıkım kararı!

İzmir Urla’nın CHP’li Belediye Başkanı Sibel Uyar, hemşerileri tarafından suçlanıyor. Çünkü; ilçedeki 8. 700 konut ve işyeri için yıkım kararı alındı. Bunlar arasında ünlü Urla Villaları ile CHP’li kadın başkanın annesine ait işyerleri de var.

Maltepe'deki bina yıkımında Fatma Güldemet Sarı'nın suçu ne?

Maltepe'de eski bloğun depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle rapor verilen bina içine yerleştirilen patlayıcılara rağmen yıkılamamış. Fatma Güldemet Sarı , Bakan olalı bir ay oldu. Binanın yıkım kararı kaç ay öncesi alınmış, fizibiliteleri yapılmış.

su ada yıkım Haberi

su ada yıkım

Galatasaray Adası ile ilgili tartışmalara son nokta başkan adayı olan Ali Fatinoğlu’ndan geldi. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Fatinoğlu, “2017’de başkan olan kişi (Dursun Özbek), yıkımı ilgili merciinden resmen talep etmiştir. Bu talep, başkanımızın imzasının yanına, bir yönetim kurulu üyesinin imzası ile belediyeye gönderilmiştir. Yıkımı bizzat idare eden başkanımız, kamulaştırma çalışmalarını engellemek için eylem yapmazken, kamulaştırmayı hızlandırmak için 2017 yazında da havuz bölümünün işletmeye açılmasına mani olmuştur” diye konuştu.

26 Mayıs Cumartesi günü yapılacak seçimli genel kurulda başkanlık için yarışacak dört isimden biri olan Ali Fatinoğlu, sarı-kırmızılı camiada büyük tartışma konusu olan Galatasaray Adası ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:

EN AZ 175-200 MİLYON DOLAR

– Kara parçası 3 parçadan oluşuyor. 1 nolu parsel kulübümüze ait. 2 nolu Sarıyer...