28 / 07 / 2024

Su deposu satışları arttı mı

Su deposu satışları arttı mı

Son birkaç haftadır su deposu satışlarında yüzde 10’un üzerinde artış olduğunu belirten üreticiler, talebin başta apartman ve sitelerde oturanlardan geldiğini söyledi. . Diğer yandan su depolarına firmalardan da önemli miktarda talep var.

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Ankara'da konut sektörü büyüyor! Satışlar katlandı! 

Fırat Life COO’su Ahmet Fırat, Ankara'daki konut satışlarıyla ilgili konuştu. İşte Ahmet Fırat'ın o değerlendirmeleri...

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Konut satışlarındaki hareketlilik boya sektörünü de etkiliyor!

Akçalı Şirketler Topluluğu’nun CEO’su Akın Akçalı, "Faizlerin düşmesiyle, konut satışlarındaki hareketlilik olduğunda bu boya sektörünü etkiliyor. Türkiye’deki boyaların yüzde 80-85’i yenilemede kullanılıyor" diyor...

Reasürans desteği maketten konut satışlarını hızlandıracak!

Yurt içi reasürans kapasitesini artırmak için Türk Reasürans Anonim Şirketi kurulması için hazırlıklar yapılıyor. Doğa Sigorta CEO’su Kırmızı, reasürans desteğinin gelmesiyle maketten konut satışlarının hızlanacağını söyledi...

Son 10 yılda konut satışları 3 katına çıktı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu 2017 konut satışlarını yorumladı. Kuzu  ''Son 10 yıllık döneme baktığımızda konut satışlarının 3 katına çıktığını görebiliriz'' dedi. 

Konut satışlarında kampanyaların etkisi büyük!

3. Göz Danışmanlık CEO’su ekonomist Hikmet Baydar, konut satışlarının beklentinin üzerinde olmasında kampanyaların büyük etkisi olduğunu ifade etti.

Konut satışları artacak!

Hâfele Türkiye, konutları daha kullanılabilir hale getiren bir model geliştirdi. Hâfele Türkiye CEO’su Hilmi Uytun, bu modelle konut satışlarının hızlanacağını öngördü.

Sinpaş Bursa Modern'de satışlar devam ediyor!

Geliştirdiği projeler ile bulunduğu bölgelere değer katan Sinpaş GYO tarafından, 232 dönüm arazi üzerinde yüzde 70'i yeşil alan ve su olmak üzere projelendirilen Bursa Modern'de konut satışları devam ediyor.

Muğla Milas'ta 22 milyon 430 bin TL'ye satılık dinlenme tesisi, su deposu ve tarla!

Türkiye Petrolleri A.O Genel Müdürlüğü Muğla Milas Güllük Mahallesi ve Kemik Mahallesi'nde yer alan dinlenme tesisi, su deposu ve tarlayı toplam 22 milyon 430 bin TL bedelle ihale edecek...

Su deposu satışları yüzde 10’un üzerinde arttı!

Son birkaç haftadır su deposu satışlarında yüzde 10’un üzerinde artış olduğunu belirten üreticiler, talebin başta apartman ve sitelerde oturanlardan geldiğini söyledi. . Diğer yandan su depolarına firmalardan da önemli miktarda talep var.

Eyyüp Albayrak: 2013'te ikinci el satışları hareketli geçecek!

Vera Group CEO'su Eyyüp Albayrak, inşaat sektöründe 2013 yılında tüm olumsuzluklara rağmen ikinci el satışlarında hareketlenme olmasını beklediklerini söyledi...

Su deposu satışları arttı mı Haberi

Su deposu satışları arttı mı


Son birkaç haftadır su deposu satışlarında yüzde 10’un üzerinde artış olduğunu belirten üreticiler, talebin başta apartman ve sitelerde oturanlardan geldiğini söyledi. Üreticiler satışların yağışlara bağlı olarak önümüzdeki günlerde artabileceğini, üretim kapasitelerinin de buna göre yükselebileceğini ifade ediyor. Diğer yandan su depolarına firmalardan da önemli miktarda talep var. 50 litreden 100 tona kadar çeşitli ebatlarda polietilen ve polyester olarak üretilen su depolarının ücretleri 35 liradan başlıyor ve 50 bin liraya kadar çıkabiliyor. En çok 300-500 litre arasındakileri tercih eden vatandaşlar, bunları su depolarının bulunduğu alana ya da banyolarına yerleştiriyor. Kuraklık endişesiyle mevcut depolarını temizletenlerin sayısı da giderek artıyor.


En son 2007 yılında satışlar patlamıştı


Pendik’te faaliyet gösteren Lider Polyester ve Plastik’in Pazarlama ve Satış Sorumlusu Sevil Şener, satışlarının giderek arttığını belirtirken, daha...