15 / 05 / 2024

Su Yatçılık Turizm İnşaat

Su Yatçılık Turizm İnşaat

Su Yatçılık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Turusan Bağcı Yönetim Kurulu Başkanlığında 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Yakak tarafından kuruldu.

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Çakıl ve Oktay Özakdağ ortaklığında kuruldu.

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şile'de Cenap Barış Ersemiz tarafından kuruldu.

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mekin Gözen tarafından kuruldu.

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Çelik ve İbrahim Okan Duyar ortaklığında kuruldu.

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Acar tarafından kuruldu.

Next Group Emlak Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Group Emlak Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Haroun tarafından kuruldu.

Su Yatçılık Turizm İnşaat Haberi

Su Yatçılık Turizm İnşaat

Su Yatçılık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Turusan Bağcı Yönetim Kurulu Başkanlığında 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.


Su Yatçılık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;AMAÇ VE KONU Madde 3- 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak. Bu amaçla devlet daireleri,belediyeler, iktisadi devlet teşekkülleri ile her türlü resmi ve özel müessese ve şahıslardan teklif verme veya ihale yoluyla inşaat ve taahhüt işleri almak, vermek müşavirlik ve kontrollük hizmetleri vermek. 2-Şirket Yurt içi ve Yurt Dışında gerek kendi gerekse üçüncü şahısların arsaları üzerine yapsat şeklinde inşaat yapabilir. Üçüncü şahıslardan daire karşılığı arsa alabilir ve bu arsalar üzerine inşaat yapabilir ve satabilir. 3-Konut, işyeri, Tarım...