02 / 05 / 2024

Şua Müteahhitlik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Şua Müteahhitlik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Şua Müteahhitlik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rüstem Top, Cengiz Yılmaz, Metin Demir, Mustafa Balcı tarafından 850 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aren Papazyan tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarı tarafından kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Akyüz ve Ömer Zeyrek ortaklığında kuruldu.

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul ve İnşaat Limited tarafından kuruldu.

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  24 milyon TL sermaye bedeli  ile Burhan Saıed Husseın tarafından kuruldu.

Klc Müteahhitlik İnşaat Emlak Gayrimenkul Gıda Otomotiv İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Müteahhitlik İnşaat Emlak Gayrimenkul Gıda Otomotiv İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bulut, Mehmet Kılıç ve Mehmet Tekci ortaklığında kuruldu.

Mtl Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtl Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Mutlu tarafından kuruldu.

Dwidari Group Gayrimenkul Alım Satımı Ve Müteahhitlik Hizmetleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dwidari Group Gayrimenkul Alım Satımı Ve Müteahhitlik Hizmetleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Najıb Dwıdarı tarafından kuruldu.

Müteahhitlik Hizmet Yasası şart!

ANTMÜTDER Başkanı Deniz Karataş, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kentsel dönüşüm ve yeni projelerle büyüyeceğini söyledi. Karataş, 'Müteahhitlik Hizmet Yasası'nın çıkartılması şart' açıklamasında bulundu.

Deraya Gayrimenkul İnşaat Ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deraya Gayrimenkul İnşaat Ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi Imad Sabrı Albıtar ve K. A. A. Rahman Al- Salhı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeni Nesil Gayrimenkul İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Gayrimenkul İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fatih Şahin imzasıyla kuruldu.

Şua Müteahhitlik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Şua Müteahhitlik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Şua Müteahhitlik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rüstem Top, Cengiz Yılmaz, Metin Demir, Mustafa Balcı tarafından 850 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Şua Müteahhitlik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,   b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   c.      Türkiye...