06 / 05 / 2024

suare rezidans ne zaman teslim

suare rezidans ne zaman teslim

Suare Residence Ataşehir vaziyet planı görseline haberimizden ulaşabilirsiniz. 4 bin 390 metrekare alan üzerinde yükselen proje Selimoğlu Group ve E-7 Group ortak imzası ile hayata geçirildi...

Suare Residence ulaşım!

E7 Grup ve Selimoğlu Grup ortaklığı ile yükselen Suare Residence ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor...

Suare Residence ödeme planı!

Suare Residence ödeme planı dahilinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri bu yılın sonunda yapılacak...

Ataşehir Suare Rezidans teslim tarihi!

Ataşehir Suare Rezidans teslim tarihi kapsamında teslimler bu yıl içinde gerçekleştirilecek. Bu yılın hangi ayında teslimlerin yapılacağı ise haberimizde yer alıyor

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

Teras Kule Rezidans daire fiyatları ne kadar?

Toplam 360 daire ve ticari birimlerden meydana gelen Teras Kule Evleri 30 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Teras Kule Rezidans daire fiyatları ne kadar?

G-Yoo Güneşli Rezidans fiyatları!

G-Yoo Güneşli Rezidans fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor .Mar Yapı imzası taşıyan G-Yoo Güneşli Rezidans projesinde farklı ödeme seçenekleri yer alıyor.

Elexia Tuzla Rezidans ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Elexia Tuzla projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

G-Yoo Rezidans Güneşli teslim tarihi!

G-Yoo Rezidans Güneşli projesinde 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. G-Yoo Güneşli'de fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor...

Atiye Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Rezidans projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Atiye Rezidans Kağıthane'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

Nurolpark Rezidans Güneşli satılık!

Nurolpark Rezidans Güneşli satılık konutların fiyatları 528 bin TL'den başlıyor. Basın Ekspres Yolu'nda yükselen Nurol Park projesi bu yıl Temmuz'da teslim ediliyor...

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire!

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.

suare rezidans ne zaman teslim Haberi

suare rezidans ne zaman teslim

Suare Residence Ataşehir vaziyet planı görselinden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim.


Suare Residence Projesi toplam 206 adet daireden oluşuyor. Geniş sosyal imkanlara sahip olan projede daire teslimlerinin 2013 yılı sonunda yapılmaya başlanması planlanıyor.


Selimoğlu Group ve E-7 Group ortak girişimi ile hayata geçirilen Suare Residence, Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor. Proje 10 katlı 3 blok olarak planlandı.


Suare Rezidans Projesi; basketbol sahası, masaj odaları, toplantı odası, sinema salonu, konferans salonu, fitness salonu, Türk hamamı, güvenlik, sauna, buhar odası ve çocuk oyun alanları gibi alanlara sahip.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri bulunan Suare Residence fiyatları 215 bin TL ile 395 bin TL arasında değişiyor.


Suare Residence Ataşehir vaziyet planı