27 / 04 / 2024

suare rezidans projesi

suare rezidans projesi

Suare Residence Ataşehir vaziyet planı görseline haberimizden ulaşabilirsiniz. 4 bin 390 metrekare alan üzerinde yükselen proje Selimoğlu Group ve E-7 Group ortak imzası ile hayata geçirildi...

Suare Rezidans satılık!

Suare Rezidans satılık konut alternatifleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. Teslimleri 2013 yılının sonunda yapılması hedeflenen proje Ataşehir'de yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...

Ataşehir Suare Rezidans satılık daire!

Suare Rezidans Projesi E7 Grup ve Selimoğlu Group ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Ataşehir Suare Rezidans satılık daire fiyatları 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede stüdyo, 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenkeleri mevcut...

Selimoğlu Group Suare Residence ödeme planı!

Selimoğlu Group Suare Residence ödeme planı haberimiz içinde yer alıyor

Suare Residence Ataşehir ne zaman teslim?

Suare Residence Ataşehir ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde ay ve yılıyla birlikte yer alıyor

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

17 soruda Asistanbull Rezidans projesi!

Asistanbull Rezidans projesinde toplamda 91 adet daire yer alıyor. İşte 17 soruda Asistanbull Rezidans projesi...

Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi!

2018 yılı Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşeceği Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi 1,5 ay içerisinde satışa sunulacak.

Beyler İnşaat'tan Bey Rezidans projesi geliyor!

Esenyurt Bey Rezidans projesi Beyler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Bey Rezidans projesinde toplam 290 daire yer alıyor.

14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi!

Sur Yapı Mirage Rezidans nerede yükseliyor? kime ait? alanı kaç metrekare? teslimler ne zaman yapılacak? İşte 14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi...

Çiçek Rezidans projesi Kocaeli Yuvacık'ta hayat bulacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi!

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi Adalar manzarasına sahip 140 daireden meydana geliyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerine yapılıyor olan DKY Sahil Rezidans projesi denize sıfır konumda bulunuyor...

Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Kastamonu KASKİ otel, AVM, rezidans projesi genişletilecek!

Kastamonu Belediyesi'nin, Olukbaşı'ndaki KASKİ arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı "Otel-AVM-Rezidans" projesi daha kapsamlı bir hale getiriliyor. Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor.

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi!

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta bulunan projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Başakşehir Bulvar Rezidans projesi!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Bulvar Rezidans projesi TEM Otoyolu'na ve Kanal İstanbul'a yakın mesafede bulunuyor. Proje Bulvar İstanbul İş Ortaklığı imzası ile yükseliyor.

AcarBlu Rezidans projesi Beykoz'da inşa edilecek!

AcarBlu Rezidans projesi, Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından Beykoz'da yükseliyor. 1 ay önce satışa çıkan projede yer alan daireler 2016 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek.

suare rezidans projesi Haberi

suare rezidans projesi

Suare Residence Ataşehir vaziyet planı görselinden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim.


Suare Residence Projesi toplam 206 adet daireden oluşuyor. Geniş sosyal imkanlara sahip olan projede daire teslimlerinin 2013 yılı sonunda yapılmaya başlanması planlanıyor.


Selimoğlu Group ve E-7 Group ortak girişimi ile hayata geçirilen Suare Residence, Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor. Proje 10 katlı 3 blok olarak planlandı.


Suare Rezidans Projesi; basketbol sahası, masaj odaları, toplantı odası, sinema salonu, konferans salonu, fitness salonu, Türk hamamı, güvenlik, sauna, buhar odası ve çocuk oyun alanları gibi alanlara sahip.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri bulunan Suare Residence fiyatları 215 bin TL ile 395 bin TL arasında değişiyor.


Suare Residence Ataşehir vaziyet planı