27 / 04 / 2024

suat altın inşaat projeleri

suat altın inşaat projeleri

Suat Altın inşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, devam eden ve temeli atılan projelerinin toplam maliyetinin yaklaşık 370 milyona ulaştığını belirterek, "Yalnız Kayseri'de değil ilk etapta Sivas ve İstanbul'da da atağa geçtik" dedi.

Suat Altın İnşaat 2023 hedefini açıkladı!

Kayseri' de inşaat sektöründe yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe sahip olan Suat Altın inşaat, yaptığı toplantıda taşeron, tedarikçi firmaları ve çalışanları ile bir araya geldi...

Suat Altın İnşaat Maslak'ta arsa çalışmalarına devam ediyor!

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı..

Suat Altın İnşaat İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak!

İldem de yapımı devam eden Suat Altın Golden Center Kayseri görücüye çıktı Suat Altın İnşaat, jldem bölgesine yaptırdığı 950 konutluk Suat Altın Golden Center Kayseri'yi tanıttı.

Suat Altın İnşaat İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak!

Kayseri'nin güçlü inşaat firmaları arasında yer alan ve bugüne kadar birçok nitelikli projeye imza atan Suat Altın İnşaat hedefi büyüttü. firma, 44'üncü yılının şerefine İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak.

Suat Altın İnşaat, İstanbul ve Ankara'ya açılıyor!

Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, "Ankara'daki projemizin arsasıyla ilgili çalışmalar neticelenmek üzere. Ayrıca Maslak'ta kentsel dönüşüme dahil olan bir arsada çözüm sürecindeyiz" diyor...

Golden Center Kayseri 'de 88 bin liraya 2+1!

Golden Center Kayseri 'de teslimler Haziran 2015'te gerçekleşecek, proje 14 katlı 12 blok halinde yükseliyor.

Suat Altın İnşaat 2013 yılında İstanbul'da projeye başlayacak!

Kayseri'de farklı konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat rotasını İstanbul'a çevirdi. Şirket sahibi Suat Altın, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin değişik yerlerinde proje geliştirecek

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldırım tarafından kuruldu.

Koronavirüsün inşaat malzemeleri sektörüne etkileri!

İMSAD’ın ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 32’ncisi ‘COVID-19/EKONOMİ-20’ başlığı altında düzenlendi. Toplantıda koronavirüsün inşaat malzemeleri sektörüne etkileri değerlendirildi.

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

Altın İnşaat Manzara Evleri'nde fiyatlar 195 bin liradan başlıyor!

Altın İnşaat, Mumcular'da geçtiğimiz yıl inşaatına başladığı Manzara Evleri Projesinde sona doğru geliyor. 

Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat!

Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Mumcular Turkuaz Evleri 30 adet daireden meydana geliyor. Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat!

9 daireden oluşan Bodrum Manzara Evleri Bodrum Mumcular’da inşa ediliyor. Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Altın İnşaat'tan Bursa'ya yeni proje!

'Temelinde Güven Var' sloganı ve seçkin konut projeleriyle Kayapa ve Hasanağa bölgesine değer kazandıran Altın İnşaat, tamamlanan, devam eden ve yeni başlayacak projelerinin detaylarını düzenlediği basın toplantısıyla paylaştı.

Kayseri Suat Altın İnşaat'ın işçileri eylem yaptı!

Kayseri’de Suat Altın İnşaat'ta çalışan taşeron firmasının 30 işçisi eylem yaptı. Uğurevler Suat Altın Holding binası önünde basın açıklaması yapan grup mağdur olduğunu dile getirdi.

Ordu Altınordu Kamyon Garajı’nın inşaatı bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eskipazar Mahallesi’ndeki Altınordu Kamyon Garajı’nın inşaatını tamamladı. Proje 5 dönümlük alanda kuruldu.

Manas Altın İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manas Altın İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Enis Işık, Üzeyir Çağlar, Bülent Mümin, Necat Sadiki ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Fatih, Laleli Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

TANAP'ın inşaatında son durum ne?

SOCAR Sermayeler Departmanı Başkanı Vagif Aliyev, TANAP'ın inşaatının sürdüğünü kaydetti. Aliyev, ""Bin 166 kilometrelik boru inşa edildi, 929 kilometrelik boru inşaat alanlarına getirildi. 535 kilometrelik kaynak işleri tamamlandı." dedi.

Aqua Modern Ankara'nın inşaatı başlıyor!

Ankara- Eskişehir yolunun yatırım değeri yüksek, en seçkin bölgesinde Çankaya Üniversitesi yanında yer alan "Aqua Modern Ankara"nın inşaatına başlanıyor.

Aqua Modern Ankara'nın inşaatı başlıyor!

Ankara- Eskişehir yolunun yatırım değeri yüksek, en seçkin bölgesinde Çankaya Üniversitesi yanında yer alan "Aqua Modern Ankara"nın inşaatına başlanıyor.

suat altın inşaat projeleri Haberi

suat altın inşaat projeleri

Kayseri'de son yıllarda inşaat alanındaki yatırımları ile dikkat çeken Suat Altın İnşaat, kent ekonomisine katkısıyla da dikkat çekiyor. Suat Altın inşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, devam eden ve temeli atılan projelerinin toplam maliyetinin yaklaşık 370 milyona ulaştığını belirterek, "Yalnız Kayseri'de değil ilk etapta Sivas ve İstanbul'da da atağa geçtik" dedi. İnşaat sektöründe ayakta kalmak için markalı projeler üretmek gerekliğini belirten Kılınç, 15 -20 yıl önceki mantıkla hareket eden firmaların yavaş yavaş sektörden elendiğini ifade etiği açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Markalı işler yapan, projelerinin arkasında duran, satış sonrası da müşterilerine hizmet veren firmalar büyümeye devam ediyor. Artık müşterilerinize birçok alternatif sunmalısınız. 

Bizde güven, garanti ve fiyat standardı var. 

Amacımız müşterilerimize altın fırsatlar sunmak ve onların yaşam kalitesini artırmak." İnşaat sektöründe 3 yıl içinde...