06 / 05 / 2024

suat altın inşaatın evleri fiyat

suat altın inşaatın evleri fiyat

Kayseri' de inşaat sektöründe yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe sahip olan Suat Altın inşaat, yaptığı toplantıda taşeron, tedarikçi firmaları ve çalışanları ile bir araya geldi...

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

İnşaat sektörünün 40 yaş altı 10 CEO'su belli oldu!

Ekonomist Dergisi tarafından hazırlanan 'Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO'su' araştırmasının 2021 sonuçları açıklandı. '40 Yaş Altı 40 CEO' araştırmasında inşaat ve gayrimenkul sektöründen isimlerde yer aldı. İşte o isimler, ciroları ve istihdam sayıları...

Ankara'da inşaat kazısının temeline zarar verdiği 3 katlı bina boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, yanındaki alanda devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle zemininde yarıklar oluşan üç katlı bina, boşaltıldı.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 40,7 arttı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Reel kesim güven endeksi yılın ikinci çeyreğindeki 75,2 seviyesinden ağustos ayında 105,2 seviyesine yükseldi. Ağustos ayında yılın ikinci çeyreğine göre alt kalemlerden inşaat sektörü güven endeksi yüzde 40,7 artış kaydetmiştir" dedi.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Antalya'da çöken tavan kalıbının altında kalan inşaat işçileri yaralandı!

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Karaburun'da tartışma yaratan inşaat bugün yıkılıyor!

İzmir Karaburun’da tartışmalara neden olan SİT alanında, denize sıfır, helikopter pistli, altı evlik kaçak site inşaatının yıkımı bugün gerçekleşecek.

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

İnşaat sektörünün 40 yaş altı en güçlü 8 CEO'su!

Ekonomist Dergisi, Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO'sunu açıkladı. Listede inşaat sektörünün genç ve güçlü patronları da yer aldı...

Zonguldak'ta çöken kalıpların altında kalan inşaat işçisi yaralandı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, spor salonu inşaatında çalışan Hasan Karamazak, çöken kalıpların altında kaldı. Yaralanan işçi, hastanede tedavi altına alındı.

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Ayaz tarafından kuruldu. 

suat altın inşaatın evleri fiyat Haberi

suat altın inşaatın evleri fiyat

Suat Altın İnşaat, yapılan toplantıda, 2023 yılı hedeflerini açıklayarak, on yıldır beraber çalıştığı tedarikçi firmalarına ve 5 yılını tamamlayan personellerine plaket verdi. Toplantıda Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, kuruluşundan bugüne kadar yaptıkları projeler hakkında sunum yaptı ve hedeflerini anlattı. Yurt dışında ve yurt içinde yapacağı yatırımlarını çözüm ortakları ile paylaşan Kılınç, Kayseri'de inşaat sektöründe yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe sahip olan Suat Altın İnşaat'ın, konut inşasından önce konut alan ve konut almayı düşünenlere anket yaparak taleplerini değerlendirdiklerini söyledi. 

Suat Altın inşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, her yıl olduğu gibi 2013 yılını da büyümeyle kapattıklarını belirterek, 2013'de birçok aileyi ev sahibi yaptıklarını vurguladı. 

Geçen yıl verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerinin altını çizen Kılınç, bu başarıda tedarikçi firmalarının, taşeronlarının ve çalışanlarının...