19 / 05 / 2024

sub zero buzdolabı

sub zero buzdolabı

18 yıldan beri Türkiye pazarında bulunan Sub-Zero, ülkemizde ikili soğutma sistemi sunan ilk ve tek marka olma özelliğini taşıyor...

Altus No Frost Kombi Buzdolabı 14.999 TL? En uygun fiyata nerde satılır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Biz çok kalabalık bir aileyiz bize geniş hacimli buzdolabı lazım diyen hanımlar Altus,geniş iç hacme,yüksek enerji yönetimine ve buzlanma yapmadan donduran teknolojisi ile sizin karşınıza çıkıyor. İşte buzdolabı hakkında merak ettikleriniz..

Altus No Frost Kombi Buzdolabı 14.999 TL? En uygun fiyata nerde satılır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Biz çok kalabalık bir aileyiz bize geniş hacimli buzdolabı lazım diyen hanımlar Altus,geniş iç hacme,yüksek enerji yönetimine ve buzlanma yapmadan donduran teknolojisi ile sizin karşınıza çıkıyor. İşte buzdolabı hakkında merak ettikleriniz..

270561 ESC No Frost Buzdolabı ne kadar? Arçelik’te herkese indirim var! 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

270561 ESC No Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor? Arçelik’te herkese indirim var! 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

Beko 974561 EB No Frost Buzdolabı kaç TL, en ucuz nerede satılıyor? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Geniş hacimli, şık tasarımlı ve gelişmiş teknolojili buzdolabı araştıranların isteklerine cevap veren Beko 974561 EB No Frost Buzdolabı en uygun fiyatla nereden alınır? 974561 EB kaç litre, özellikleri ne? İşte tüm detaylar...

Beko Çift Kapılı No Frost Buzdolabı 12.669 TL! En uygun fiyata nerden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya teknolojisiyle adından çokça söz ettiren Beko bu sefer çift kapılı no frost buzdolabı ile karşımıza çıkıyor. Geniş iç hacim,üstün teknoloji soğutma sistemi ve raflarının çokluğu ile kalabalık ailelere hitap ediyor. İşte ürün hakkında bilmeniz gerekenler ve güncel fiyat listesi.

Profilo BD2155WFNN 453 L Buzdolabı kaç TL, en uygun nereden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Profilo BD2155WFNN 453 L No Frost Buzdolabı; AirFresh teknolojisi, emniyetli cam rafları ve hızlı donduruma özelliği ile dikkat çekiyor. Peki, Profilo BD2155WFNN, en ucuz nerede satılıyor, fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Grundig GRNE Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı Yeni nesil teknolojinin kullanıldığı Grundig buzdolapları Şubat ayına özel fiyatları ile kaşınızda Peki Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

LG Wi-Fi Kombi No Frost Buzdolabı Kaç TL ? Özellikleri neler?  İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenler için LG ; sahip olduğu teknik detaylar ve buna bağlı olarak ortaya koymuş olduğu üst düzey dondurucu performans sayesinde kullanıcıların ilgi odağı haline geliyor. Ürün geniş bir iç hacme sahip ve wifi özelliği ile kontrol edilebiliyor.

Cebinize iyi gelecek! Vestel’de NF27001 251 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadar? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi…

Vestel’de bütçe dostu beyaz eşya! NF27001 251 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadar? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi…

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı 23.340 TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenler için Profilo, Üstten donduruculu buzdolabını no frost soğutma teknolojisi ile tüketicisinin beğenisine sunuyor. Buzdolabı geniş saklama alanı sayesinde özellikle kalabalık aileler tarafından tercih ediliyor. İşte güncel buzdolabı fiyat listesi

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung RB50RS334SA/TR No- Frost Buzdolabı almak isteyenler fiyat araştırması yapıyor. Bu haberimiz tam size göre  Peki Samsung RB50RS334SA/TR No- Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung RB56TS754WW No Frost Buzdolabı en uygun nereden alınır? 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

İkili soğutma teknolojisiyle yiyecekleri uzun süre ilk günkü tazeliğinde tutan Samsung RB56TS754WW, kombi tipi şık tasarımıyla çok beğeniliyor. Peki, Samsung RB56TS754WW No Frost Buzdolab kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...

sub zero buzdolabı Haberi

sub zero buzdolabı


18 yıldan beri Türkiye pazarında bulunan Sub-Zero, ülkemizde ikili soğutma sistemi sunan ilk ve tek marka olma özelliğini taşıyor. Gerçek ikili soğutma sisteminde soğutucu ve dondurucu iki farklı motorla çalışarak bölümler arası hava transferini keser. Sub-Zero soğutucularının bu özelliği sayesinde hem bölümler arası uygun ısı dereceleri kontrol altında olur hem de farklı bölümlerde saklaması gereken ürünlerin kokuları birbirine karışmaz.

60 yılı aşkın süredir dünyada bilinen Sub-Zero markası, Türkiye'de Enkay Group güvencesi ile A+ müşterilere sunuluyor. Farklı ürünler için özel derece ayarlı rafları ile buzdolabı içinde ikinci bir buzdolabı sunan Sub-Zero, gelişmiş su filtreleme ve Hava temizleme sistemi sayesinde antibakteriyel özelliktedir. Tek parça sızdırmaz mıknatıs kapı özelliği ile gıdaların daha uzun süre dayanmasını sağlayan dondurucular, ayrıca enerji tasarrufu da sağlıyor. 

Her Parçası...