19 / 05 / 2024

Sub-Zero ikili sistem

Sub-Zero ikili sistem

18 yıldan beri Türkiye pazarında bulunan Sub-Zero, ülkemizde ikili soğutma sistemi sunan ilk ve tek marka olma özelliğini taşıyor

Dünyanın en iyi mutfak tasarımcısı aranıyor!

Tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan dünyanın en iyi soğutucu ve pişirme markaları Sub-zero Wolf, dünyanın en iyi mutfak tasarımcısını seçmeye hazırlanıyor.

Enplus Sub-zero Wolf ürünüyle mimarların çözüm ortağı oluyor!

Konut projeleri başta olmak üzere, her türlü mimari projeye özel hizmetler veren Enplus, tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan Sub-zero Wolf ürünleriyle de mimarların çözüm ortağı oluyor.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı açıldı!

Bakan Yıldırım, "Tam 150 günde Kasım 20'den Nisan 20'ye beş ay içerisinde Antalya şehir meydanından EXPO alanına kadar, 19 kilometre tren yolu, raylı sistem tamamlandı ve bugün açılışını yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Tekkeköy hafif raylı sistem inşaatında son durum!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Tekkeköy hafif raylı sistem inşaatında üst yapı işlerinin yüzde 80’inin tamamlandığını, inşaatın 10 Ekim’de biteceğini söyledi.

Prizma Uzay Sistem İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Uzay Sistem İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bilal Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Pamuk Sokak Kaçkar Park Plaza'da kuruldu.

Antalya EXPO raylı sistem hattında test sürüşü yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Antalya'da EXPO raylı sistem hattında incelemede bulundu ve ilk test sürüşünü gerçekleştirdi.

Zero Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Zero Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Ali Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yılmaz Karabul Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya Konuksever'e raylı sistem müjdesi!

Muratpaşa İlçesi Konuksever Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3’üncü etap raylı sistem hattının bir kolunun Konuksever’den geçeceği müjdesini verdi.

Sistem İnşaat Pashacity Projesi!

Sistem İnşaat Pashacity Projesi'nde daireler 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. 15 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projenin 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Samsun Hafif Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Hafif Raylı Sistem inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Seneye bu fuarı organize ettiğinizde şehir merkezinden trene binen vatandaşlarımız tek araçla fuara ulaşabilecek” dedi.

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX ile maksimum sistem yönetimi!

İngiltere’de 110 yıllık tecrübeyle üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX, uzaktan erişim özelliği ile maksimum sistem yönetimi olanağı sağlıyor.

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş kuruldu!

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş, Fuat İspir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya 2. aşama raylı sistem hattının detayları açıklandı!

Antalya'da yapımı süren ikinci aşama raylı sistem hattının bilinmeyen detayları ortaya çıktı. Projede 15 durak, 5 köprü ve 2 viyadük yer alıyor. İlk yılda saatte 7 bin yolcu taşınabilecek

Sub-Zero ikili sistem Haberi

Sub-Zero ikili sistem

Gerçek ikili soğutma sisteminde soğutucu ve dondurucu iki farklı motorla çalışarak bölümler arası hava transferini keser. Sub-Zero soğutucularının bu özelliği sayesinde hem bölümler arası uygun ısı dereceleri kontrol altında olur hem de farklı bölümlerde saklaması gereken ürünlerin kokuları birbirine karışmaz.


60 yılı aşkın süredir dünyada bilinen Sub-Zero markası, Türkiye’de Enkay Group güvencesi ile A+ müşterilere sunuluyor. Farklı ürünler için özel derece ayarlı rafları ile buzdolabı içinde ikinci bir buzdolabı sunan Sub-Zero, gelişmiş su filtreleme ve Hava temizleme sistemi sayesinde antibakteriyel özelliktedir. Tek parça sızdırmaz mıknatıs kapı özelliği ile gıdaların daha uzun süre dayanmasını sağlayan dondurucular, ayrıca enerji tasarrufu da sağlıyor.


Her Parçası El Emeği İle Üretiliyor…


Sub-Zero’nun ürünleri Amerika’da el işçiliği ile üretiliyor ve her bir ürün detaylı, testlere tabi tutuluyor. İç...