05 / 05 / 2024

şubat 2020 İnşaat maliyet endeksi

şubat 2020 İnşaat maliyet endeksi

İnşaat maliyet endeksi, Şubat ayında aylık bazda yüzde 0,15, yıllık bazda 8,49 arttı.

TOKİ'den Şubat ayının son müjdesi! 4 yeni kampanyanın tarihleri tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şubat ayının son müjdesi geldi. TOKİ, 4 şehirde toplam 906 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ tarafından tek tek açıklanan o tarihler...

Şubat 2024 otomobil fiyatları! Şubat ayının en ucuz otomobilleri hangileri?

Otomotiv alanındaki gelişmeler sürerken şubat ayının en ucuz otomobilleri duyuruldu. Buna göre uygun fiyatlı otomobil almak isteyenleri ilgilendiren bu fiyat yüzleri güldürecek. Şubat ayının otomobil fiyatları!

Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 20 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün zam gelirken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 20 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 17 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla birlikte resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 17 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatına büyük indirim geldi! 14 Şubat 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi. Gelen indirimle birlikte resmen dibe vurdu.  1 ton demir fiyatına büyük indirim geldi! Demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Şubat 2023 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirimle birlikte demir fiyatları resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 10 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Cep dostu Hyundai Tucson modelinin Şubat fiyatını duyurdu! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Otomobil severlerin merakla takip ettiği Hyundai Tucson modelinin Şubat fiyatını açıkladı. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları haftanın başından itibaren, sakinliğini korurken bugün demir fiyatlarına dev indirim geldi. 1 ton demir ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Altın fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler tarumar oldu! Elinde altını olan hemen baksın! 6 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta Fed faiz kararı sonrasında yükselişe geçerken sonrasında sert düştü. Bugün de güne düşüşle başlayan altın fiyatları resmen çakıldı. Elinde altını olan hemen baksın! 6 Şubat altın fiyatları.

Hurda kablo gelir kapısı oldu! Sakın atmayın! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

İnşaat malzemelerinin yükselişi devam ederken hurda kablo fiyatları da dikkat çekiyor. 5 Şubat 2023 hurda kablo fiyatları belli oldu. Hurda analizli kablo fiyatı 156 TL’yi gördü. İşte 5 Şubat 2023 hurda kablo ve hurda akü fiyatları….

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Altın fiyatları darmaduman oldu! Birden düştü! Bu rakamları görenlerin resmen gözleri fırladı! 3 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararının açıklanmasının ardından rekor kırmıştı. Yukarı yönlü hamlelerine devam eden altın fiyatları bugün darmaduman oldu. Altının ons fiyatı 1950 dolara kadar yükselmişken birden 1915 dolara düştü. Bu rakamları görenlerin resmen gözleri fırladı! 3 Şubat altın fiyatları.

İnşaat sektöründe zam yağmuru! Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 2 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü, demir fiyatlarına gelen zamlarla yerinden oynadı. İnşaat sektöründe resmen zam yağmuru başladı. Demir fiyatları tavan yaptı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

şubat 2020 İnşaat maliyet endeksi Haberi

şubat 2020 İnşaat maliyet endeksi

Türkiye İstatistik Kurumu, şubat 2020'ye ilişkin inşaat maliyet endeksini açıkladı. Açıklanan verilere göre, Endeks şubatta bir önceki aya göre yüzde 0,15, geçen senenin şubat ayına göre de yüzde 8,49 yükseldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, aylık bazda malzeme endeksi yüzde 0,36 arttı, işçilik endeksi de yüzde 0,25 azaldı. Şubat 2019'a göre malzeme endeksinde yüzde 4,94, işçilik endeksinde yüzde 16,07 artış görüldü.

Bina inşaatı maliyet endeksi Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0,22, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 8,67 arttı.. Şubatta, ocak ayına göre malzeme endeksi yüzde 0,51 artarken, işçilik endeksi de yüzde 0,33 düştü. Yıllık bazda bakıldığında malzeme endeksi yüzde 5,14, işçilik endeksi yüzde 15,99 arttı.

Bina dışı yapılar için inşaat maliyet endeksi Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde...