05 / 05 / 2024

Suğra Gayrimenkul adres

Suğra Gayrimenkul adres

Suğra Gayrimenkul Limited Şirketi, İsmail Işıkkaya, Ali Fuat Başak, Haşim Keleş, Türker Aslan, Abidin Bozal, İlker Küpelioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 9 milyon 800 bin 930 TL sermaye bedeli ile Haluk Sert tarafından kuruldu.

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Cemil Unursal tarafından kuruldu.

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Demirdöven tarafından kuruldu.

Akmerkez GYO 466 adet bağımsız bölüm kira değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 466 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme rapor

Akmerkez GYO sinema alanı kira değerleme raporu yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 7 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme raporu

Pendorya AVM'nin 2020 kira geliri 4,6 milyon TL!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından Pendorya Alışveriş Merkezi için takdir edilen 2020 yılı ekspertiz kira bedeli KDV hariç yıllık 10,3 milyon TL olup, 2020 yılı sonunda elde edilen kira gelirleri toplamı KDV hariç 4,6 milyon TL oldu.

Akmerkez GYO 2021 yılı değerleme şirketini seçti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı için Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Romanya Prensi Paul’e gayrimenkul yolsuzluğu suçlamasından hapis cezası!

Romanya'da Yüksek Mahkeme, Prens Paul ve üç iş adamına gayrimenkul yolsuzluğu suçlaması nedeniyle hapis cezası verdi.

Gayrimenkul satışları salgına rağmen 6 ayda 1 milyonu aştı!

Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı koronavirüs salgını ve yasaklara rağmen yılın ilk yarısında 1,1 milyon

TSKB GYO 2020 değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO, 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Ter Ra Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile çalışılmasına karar verdi.

Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 350 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 138 bin 220 TL sermaye bedeli ile Cem Ertaş tarafından kuruldu.

Raınbow Gayrimenkul İnşaat Gıda Restoran İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Raınbow Gayrimenkul İnşaat Gıda Restoran İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenler'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Abdalmajed Alnkdley tarafından kuruldu.

Suğra Gayrimenkul adres Haberi

Suğra Gayrimenkul adres

Suğra Gayrimenkul Limited Şirketi, İsmail Işıkkaya, Ali Fuat Başak, Haşim Keleş, Türker Aslan, Abidin Bozal, İlker Küpelioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


Suğra Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; MADDE : 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.   3-1) Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,satmak ve kiraya vermek.   3-2)  Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,fabrikalar,park ve bahçe düzenlemeleri,turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek,satmak ve kiraya vermek. Mevzuatın izin verdiği her türlü malın ithalatını, ihracatını ,alım satımını  yapar.   3-3) Şirket amacını gerçekleştirmek...