08 / 07 / 2024

Şuhut terminal alanı

Şuhut terminal alanı

Geçtiğimiz dönemlerde sürekli taşınmaz satışı yapan belediye, Belediye Başkanı Recep Bozkurt, döneminde kamulaştırma ile Belediye mülkiyetine taşınmaz kazandıran bir belediye haline geldi

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Ankara Mamak'taki plan değişiklikleri yargı tarafından iptal mi edildi?

Ankara Mamak’ta terminal alanı olan alanda yapılan plan değişikliği ile açık yeşil ve donatı alanında nüfus yoğunluğunu artıracak yapılaşmaya ilişkin plan değişiklikleri idare mahkemeleri tarafından iptal edildi.

Avrasya GYO, İlkadım Otogarı'nın kira sözleşmesini Avrasya Terminal'e devretti!

Avrasya GYO'nun Samsun ili Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş.'nin tarafına ulaşan talebi doğrultusunda kira sözleşmesinin 1 Aralık 2020 tarihinden itibaren Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.'ye devrine karar verildi.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Kayseri'ye 6 yeni mini terminal inşa edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin model alınacak projeleri arasında yer alan mini terminal projeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sektörün temsilcilerinin katılımıyla tanıtıldı. 

Isparta Şehirlerarası Terminal'in kaba inşaatı bitti!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 200 dönüm alan üzerinde inşaat çalışmaları süren Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminali yerinde inceledi.

Isparta Şehirlerarası Terminal'in inşaatı tam gaz!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 200 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Isparta Şehirlerarası Terminal inşaatını inceledi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Safiport'un Derince'deki yeni terminal projesinde çalışmalar sürüyor!

Son bir yıl içinde 6 milyon ton dolgu malzemesi ile 270.000 m² yeni terminal alanını tamamlayan Safiport Derince’nin yeni rıhtımlarına ait 40 km uzunluğundaki çelik boru kazıkların çakımına hızla devam ediliyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda ticari alanlar satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında sona gelindi.

Fethiye Çamköy Otogar alanı imar planı askıda!

Muğla Fethiye İlçesi, Çamköy Mahallesi Terminal Alanı (Otogar)” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar bu yıl bitecek!

Aksaray'da eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar hızlandı. Modern çarşının büyük bir kısmının tamamlandı.

Şile yeni terminaline kavuşuyor!

Şile trafiğinin rahatlaması adına büyük öneme sahip yeni terminal alanının yapımında sonra yaklaşıldı. Terminal alanının tamamlanması ile birlikte otobüsler şehir içine girmeyecek. Trafik sıkışıklığı büyük oranda engellenerek, araç trafiği rahatlayacak.

Şuhut terminal alanı Haberi

Şuhut terminal alanı

Geçtiğimiz dönemlerde sürekli taşınmaz satışı yapan belediye, Başkan Bozkurt döneminde kamulaştırma ile Belediye mülkiyetine taşınmaz kazandıran bir belediye haline geldi. Belediye Başkanımız Recep Bozkurt, seçim döneminde ilçe halkına verdiği önemli bir vaadin daha hayata geçmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında kamulaştırma yapıldı. 


Konuyla alakalı olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Recep Bozkurt, “İlçemiz Pazar Mahallesi, Mezbaha Caddesi Üzerinde bulunan, Belediyemiz uygulama İmar planında terminal alanı olarak ayrılan yerdeki, Belediyemize ait, 12000 m2lik taşınmazın yan tarafında bulunan 2202 m2 lik taşınmaz imar planında terminal alanı olması sebebiyle kamulaştırılmıştır” dedi. Başkan Bozkurt, bu alanın yıllarca kamulaştırılmasının yapılamadığını, ancak kendi döneminde kamulaştırılarak satın alma işlemlerinin gerçekleştirildiğini, tapu tescilinin belediyemiz adına yapıldığını kaydetti. Başkan Bozkurt, ” İlçemizin ufkunu  ve vizyonunu değiştirecek, çok önemli yatırımların önünü açacak...