03 / 05 / 2024

Şükrü Ceylan

Şükrü Ceylan

Şifa İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Metal Nakliye ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Şükrü Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta açıldı

Ceylan İnşaat Yüzyıl Konutları teslim tarihi!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ‘nda 1+1 ’dan 3+1 ’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor .Ceylan İnşaat Yüzyıl Konutları teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Ceylan İnşaat, Yeni Yüzyıl projesine başladı!

Ceylan İnşaat, Göztepe’de 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”na başladı. Muammer Ceylan, projeyle ilgili konuştu...

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje 3 bin 339 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

1999 yılında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni projesi tanıtılmış!

1999 yılında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni projesi Başkan Aziz Yıldırım tarafından basına tanıtılmış. 12.5 milyon dolara mal olacak yeni stad, tribünlerin kapasitesini 42 bin kişiye çıkaracakmış ve 2000 yılında tamamlanacakmış.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yüzyıl Evleri!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yüzyıl Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe'de inşa ediliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl iletişim!

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe'de inşa ediliyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim için 444 70 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede konut teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl Evleri!

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl Evleri İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesi Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 192 konuttan meydana geliyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Evleri nerede?

3 bin 339 metrekare arsa üzerinde yükselen Muhteşem Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 192 adet daire bulunuyor. Peki Ceylan İnşaat Muhteşem Evleri nerede?

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre kadar uzaklıkta hayata geçiriliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi Ceylan İnşaat imzası taşıyor.

Ceylan İnşaat'tan Göztepe'de kentsel dönüşüm projesi!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe Kentsel Dönüşümü kapsamındaki yeni projesini Göztepe'de inşa ediyor. Projede yer alan 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis için, vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ön talep toplanmasına başlandı.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları için ön talep topluyor!

Ceylan İnşaat Yeni Projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” ile Göztepe’ye Hayat Veriyor.192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” için ön talep toplamaya başladı.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Fenerbahçe Stadı’na 500 metre kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 192 adet daire yer alıyor.

Şükrü Ceylan Haberi

Şükrü Ceylan

Şifa İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Metal Nakliye ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Şükrü Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 MAyıs'ta açıldı. Şifa İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Metal Nakliye ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi iş konusu; İnşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


 Şifa İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Metal Nakliye ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi adres: Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Samandıra Caddesi, Pafta 9.990...