05 / 05 / 2024

Şükrü KIZILOT Gayrimenkul alım satımı

Şükrü KIZILOT Gayrimenkul alım satımı

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi' ndeki bugünki köşesinde gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerini kaleme aldı.Gayrimenkul alım - satımında alıcı ve satıcının hazırlaması gereken belgeler nelerdir?...

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Taştan tarafından kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora ve Serdar Göktürk ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Batı İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Batı İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Şükrü Akgül tarafından kuruldu.

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket kuruldu!

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket Beşiktaş'ta kuruldu.

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Sultan Dervişoglu tarafından kuruldu.

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammet Salih Eksik, Hüseyin Çıkrıkcıoğlu, Selim Eksik tarafından kuruldu.

Beykoz Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çıkrıkcıoğlu tarafından kuruldu.

Loft Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loft Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Angelıne Ryabkoca ve Keıth Krıs Boyle ortaklığında kuruldu.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

Mzf Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mzf Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Akgül tarafından kuruldu.

Şükrü KIZILOT Gayrimenkul alım satımı Haberi

Şükrü KIZILOT Gayrimenkul alım satımı

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerini kaleme aldı.



Velayet altında (ergin olmamış-18 yaşını ikmal etmemiş küçük) olması, d) Kendisine kayyım ya da yasal danışman tayin edilmiş olması, e) Talepte bulunanın yabancı uyruklu olması. 

5- Gayrimenkul Üzerinde Haciz, Tedbir, Şerh ya da Kısıtlama Bulunması Taşınmazın tapu kütük sayfasının şerhler ve beyanlar sütununda mevcut olabilecek bazı kayıtlar, bu taşınmazla ilgili işlem yapılmasını engellemektedir. Bu nedenle, işlem yapılmadan önce, taşınmazın tapu kütük sayfasının şerhler, beyanlar ve taşınmazın nevi sütunları ilgili memurca kontrol edilerek, işlem yapmaya engel bir durumun bulunup bulunmadığı, taşınmazın eski ve yeni ek sayfaları da kontrol edilerek araştırılmalıdır. 

Taşınmaza ilişkin engellerin başlıcaları şunlardır: a) İhtiyati tedbir, b) Kamu haczi, e) İflas, d) Konkordato ile verilen süre, e) Kamulaştırma...