29 / 04 / 2024

şükrü sözen manavgat

şükrü sözen manavgat

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen kimdir? Şükrü Sözen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şükrü Sözen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şükrü Sözen..

Şükrü Sözen: Side'nin turizmde marka değerini en üst seviyeye çıkaracağız!

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'a 29 Mart yerel seçimleri sonrası 5 yıl içinde yaptıkları hizmetler hakkında bilgilendirme yaptı. Sözen, Side'nin turizmde marka değerini en üst seviyeye çıkaracaklarını söyledi...

Bu hisselere yatırım yapanlar dikkat! İşte borsada bu hafta yatırımcısını üzen 10 hisse!

Seçimlere üç hafta kala yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisseyi açıkladı. 

Bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisse!

Borsada sert rüzgarlar eserken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen hisseleri paylaştı. İşte en çok düşen 10 hisse...

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy'dan son dakika 8.0 büyüklüğünde deprem uyarısı! İki şehri işaret etti!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy'dan son dakika 8.0 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Şükrü Ersoy, açıklamasında iki şehri işaret etti...

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Beklenen büyük İstanbul depreminde süre kısaldı: Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı! 

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük İstanbul depreminde sürenin kısaldığını vurguladı ve hafta sonu farklı şehirlerde meydana gelen depremlerle ilgili de konuştu. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket kuruldu!

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket Beşiktaş'ta kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Pultaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pultaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Enes Ekinci, Gürsel Demir ve Mustafa Sözen ortaklığında kuruldu.

Loft Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loft Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Angelıne Ryabkoca ve Keıth Krıs Boyle ortaklığında kuruldu.

şükrü sözen manavgat Haberi

şükrü sözen manavgat

Şükrü Sözen kimdir?

Şükrü Sözen 1964 yılında Manavgat’ ta doğdu. İlk eğitimini Manavgat Çağlayan İlköğretim Okulu’nda, orta ve lise eğitimini ise 1975 – 1981 yılları arasında İzmir Özel Fatih Koleji’nde tamamladı. Vatani görevini 1984 yılında İzmit Gölcük’te bitiren Şükrü Sözen, daha sonra ticaret hayatına atıldı.


Sözen Ailesi’ne ait şirketlerde uzun yıllar otel işletmeciliği, kuyumculuk, otomotiv ve inşaat sektörlerinde faaliyetlerde bulunan Şükrü Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kolları başta olmak üzere partinin çeşitli komisyonları ve İlçe Örgütünün yönetim kadrosunda görevler aldı.


Manavgat’ta birçok yardım kuruluşu ve sivil toplum örgütünde de hizmetleri bulunan Sözen, 2004 yılı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkan Aday Adayı oldu.


Dededen toruna sosyal demokrat anlayışın tüm özelliklerini taşıyan bir aileden gelmektedir. Sorumluluk ve görev alma bilinciyle dedesi Şükrü Sözen 17...