01 / 05 / 2024

Şule Parlar öldü

Şule Parlar öldü

Avni Çelik'in yeğeni, Ahmet Çelik - Mahmut Çelik ve Mehmet Çelik'in kardeşi Şule Parlar vefat etti. Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile Akasya Çocuk Dünyası A.Ş.'nin acı günü.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Ankara Şule Çet Parkı açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mayıs 2018'de cinayete kurban giden Şule Çet'in anısına yapılan ve Şule Çet'in ismini taşıyan parkı törenle hizmete açtı.

Üçler Market'te yollar ayrıldı!

Üçler Market'in sahipleri Cemal ve Kemal Parlar kardeşlerin yolları ayrıldı. Kemal Parlar'a sadece Çağlayan'daki market kalmış. Cemal Parlar ise altı mağaza ve Üçler markası ile devam edecek.

Çağdaş Zemin Hafriyat Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Zemin Hafriyat Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şule Yıldız tarafından kuruldu. 

Erdoğan Yıldırım: Faizler düşerse 2015'te gayrimenkul parlar!

ATO Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Yıldırım "İnşaat sektörü 250 sektörü birbirine bağlayan bir sektör. Eğer faizler düşerse gayrimenkul parlar, bu da tüm sektörlerde büyümeyi sağlar" dedi projeler üretmeye çalışıyoruz.

Şule Parlar vefat etti! Saf GYO'nun acı günü!

Avni Çelik'in yeğeni, Ahmet Çelik - Mahmut Çelik ve Mehmet Çelik'in kardeşi Şule Parlar vefat etti. Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile Akasya Çocuk Dünyası A.Ş.'nin acı günü.

Afganistan'da Türk desteğiyle inşa edilen okul açıldı

Afganistan'ın Herat kentinde Türkiye'nin maddi desteğiyle inşa edilen okul dün özel bir törenle açıldı

Cevahir AVM'nin yangın merdivenleri kaldırıldı!

İstanbul'un gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yangın merdivenlerine uzanan koridorları, yeni açılan mağaza ve genişletme operasyonlarıyla ortadan kaldırıldı

Ingmar Bergman'ın Faarö Adası'ndaki evi satışa çıkarıldı

İsveçli ünlü yönetmen Ingmar Bergman'ın ülkenin güneydoğusundaki Faarö Adası'nda kendi inşa ettiği evi açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı

Hollywood yıldızları çocuklarına ev alıyor

Çocukları söz konusu olunca Hollywood'un ünlü yıldızlarının gözleri hiçbir şeyi görmüyor!

Aziz Yıldırım'dan 200 milyon dolar yatırımla 4 proje!

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, adaylığını yeniden açıklarken sportif başarıdan çok 21.5 milyon dolardan 231 milyon dolara çıkan ekonomik bilançoyu ortaya koydu

Şule Parlar öldü Haberi

Şule Parlar öldü
Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile Akasya Çocuk Dünyası A.Ş.'nin acı günü. Kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Şule Parlar vefat etti. Şule Parlar, Avni Çelik'in yeğeni, Ahmet Çelik - Mahmut Çelik ve Mehmet Çelik'in...