11 / 05 / 2024

Süleyman Çakır Lisesi yıkım

Süleyman Çakır Lisesi yıkım

Süleyman Çakır Lisesi’nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkım kararı alınmıştı. 6 Ocakta yapılan yıkım ihalesi ile 15’inde yıkımına başlanacağı öğrenildi. Yıkım tamamlandıktan sonra yeni yapılacak okulun inşaatına başlanması bekleniyor.

Migros'ta Omo sıvı çamaşır deterjanı 135,50 TL’ye, akıllı temizlik seti 199,90 TL’ye, Yumoş yumuşatıcı 62,50 TL’ye düştü

Migros’taki indirimler 25 Ekim’e kadar devam edecek. Bu doğrultuda, Omo sıvı çamaşır deterjanı 135,50 TL’ye, akıllı temizlik seti 199,90 TL’ye, Yumoş ekstra yumuşatıcı 62,50 TL’ye düştü. İşte 17 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

Easta Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Easta Yapı Dekorasyon Limited Şirketi Ataşehir'de Süleyman Çakır tarafından kuruldu.

Süleyman Soylu'dan dikkat çeken İstanbul depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin afetlere hazır hale gelmesi ve toplumun afet bilincinin her an yükseltilmesi için 2022'yi afet tatbikat yılı ilan ettiklerine dikkat çekerek bu senenin tatbikatlarla geçeceğinin altını çizdi.

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

80 ilin afet risk azaltma planlarının tamamlandığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm konusunda çağrıda bulundu. 

Süleyman Soylu: Sel bölgelerinde 1000'in üzerinde konut inşa edilecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kastamonu Bozkurt'taki konut yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Süleyman Soylu'dan mülkiyet sahiplerine kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul'un Afetlere Hazırlık Değerlendirme Toplantısı'na katılım sağlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarında, özellikle mülkiyet sahiplerinden biraz daha fazla gayret sarf etmelerini istediklerini dile getirdi.

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm konusunda da özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonunda yürüyen çalışmalar olduğunu söyledi.

Süleyman Soylu: İstanbul depremi beka sorunu yaratır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. “Türkiye'nin ulusal bağımsızlığını 2 şey tehdit eder: Biri büyük bir savaş, diğeri 7.5 büyüklüğünde depremdir” diyen Soylu, İstanbul depreminin beka sorunu yaratacağını belirtti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Süleyman Soylu: Yapmamız gereken afetlere karşı tedbir almaktır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Biz hem depremin hem de diğer afetlerin etkisi altında kalan bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyayı değiştirmemiz mümkün değil, yapmamız gereken buna karşı tedbir almaktır." diye konuştu.

Süleyman Çakır Lisesi yıkım Haberi

Süleyman Çakır Lisesi yıkım


Süleyman Çakır Lisesi’nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkım kararı alınmıştı. 6 Ocakta yapılan yıkım ihalesi ile 15’inde yıkımına başlanacağı öğrenildi. Yıkım tamamlandıktan sonra yeni yapılacak okulun inşaatına başlanması bekleniyor. 


Süleyman Çakır Lisesi’nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkım kararı alınmıştı. Milli Eğitim tarafından planlanan bir projede Süleyman Çakır Lisesi ile yanında bulunan Adalet İlköğretim Okulu ile birleştirilip tek bir okul yapılması planını Büyükşehir Belediyesi reddetmişti. Milli Eğitim, Adalet’i yıkmaktan vazgeçip sadece Süleyman Çakır binasının yıkılıp yerine 21 derslikli yeni okul yapılacağı söylenmişti.

Edinilen bilgiye göre 6 Ocakta yapılan yıkım ihalesi ile 15 Ocakta Süleyman Çakır Lisesi binası yıkılacak. Yıkım tamamlandıktan sonra ise yeni yapılacak olan okulun inşaatına başlanması bekleniyor.


Eskişehir'in...