03 / 05 / 2024

Süleyman Çetinsaya kentsel dönüşüm

Süleyman Çetinsaya kentsel dönüşüm

17 Ağustos depreminin inşaat sektörüne acı bir ders verdiğini söyleyen Süleyman Çetinsaya, “O günden bugüne çok yol katettik. Ancak daha çok yolumuz var” dedi.

Süleyman Çetinsaya'dan dönüşüm uyarısı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya’dan kentsel dönüşüm uyarısı geldi. Çetinsaya, müteahhitlerin de nefes alması gerektiğini belirterek, ‘’Kimse müteahhitleri yolunacak kaz olarak görmesin’’ dedi.

Süleyman Çetinsaya: Bozuk yapılaşma Türkiye'nin imajını zedeliyor!

Bozuk yapılaşmanın hem insan güvenliği için tehdit oluşturduğunu hem de Türkiye'nin imajını zedelediğini belirten Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, kentsel dönüşüm hareketinin önemini vurguladı.

Süleyman Çetinsaya: Hak sahiplerinin aşırı istekleri dönüşümün önünü tıkıyor!

Hak sahiplerinin aşırı isteklerinin kentsel dönüşüm sürecini tıkadığını söyleyen Süleyman Çetinsaya, "Müteahhidi para basan zengin biri zannediyorlar. Beni evlendir diyen bile var, olacak iş değil..." dedi.

Süleyman Çetinsaya: Devlet 100 bin natamam konuta müdahil olmalı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya yaptığı açıklamada İstanbul'daki konut arzı sıkıntısı için çözüm önererek, "100 bin natamam konut var. İnnova'da 4 bin 500, Fi Yapı'da 8 bin 500 konut bekliyor. Devlet yaşanan bu mağduriyete çare bulmalı." dedi.

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya olası İstanbul depremi için kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, devletin mutlaka bu alanda bir çözümü olması gerektiğine dikkat çekti. 

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu. Pantur Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de Süleyman Çetinsaya tarafından kuruldu. İşte detaylar...

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Geçtiğimiz günlerde Artaş Grubu, İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekarelik Milpa arazisini satın aldı. Süleyman Çetinsaya'nın arazide Betatrans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ile ortak oldu. İşte ayrıntılar..

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

80 ilin afet risk azaltma planlarının tamamlandığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm konusunda çağrıda bulundu. 

Süleyman Soylu'dan mülkiyet sahiplerine kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul'un Afetlere Hazırlık Değerlendirme Toplantısı'na katılım sağlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarında, özellikle mülkiyet sahiplerinden biraz daha fazla gayret sarf etmelerini istediklerini dile getirdi.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Yapı stoku konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığının çok ciddi adımlar attığını dile getiren Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi.

Süleyman Çetinsaya 2020-2021'i değerlendirdi!

ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Çetinsaya'nın değerlendirmesi..

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm konusunda da özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonunda yürüyen çalışmalar olduğunu söyledi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığında (AFAD) yapılan İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Binalarımızı değerlendirirken lütfen iyimser olmayalım" dedi.

Süleyman Çetinsaya kentsel dönüşüm Haberi

Süleyman Çetinsaya kentsel dönüşüm


17 Ağustos depreminin inşaat sektörüne acı bir ders verdiğini söyleyen Süleyman Çetinsaya, “O günden bugüne çok yol katettik. Ancak daha çok yolumuz var” dedi.


1999 Marmara depreminin ardından Türkiye'de yapılaşma anlamında birçok değişiklik yapıldığının altını çizen Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; "Ülkemizin maalesef ki dört bir yanı sağlıksız ve çarpık yapılarla dolu. Kapıda bekleyen deprem gerçeği de göz önüne alınarak; başta riskli yapılar olmak üzere geniş kapsamlı dönüşüm projeleriyle şehirlerimizin yenilenmesi gerekiyor" diye konuştu. Çetinsaya, "Buna ek olarak sağlıksız yapıların yanında, Türkiye genelinde yıllık 600 bin civarında da bir konut talebinden söz edebiliriz. İstanbul depremi bize oldukça acı ve büyük bir ders olmuştu. Sektör o günden bugüne büyük yol katetti ancak daha alacağımız çok yol...