13 / 05 / 2024

Süleyman Demirel açıldı

Süleyman Demirel açıldı

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in memurluktan cumhurbaşkanlığının sona erdiği döneme kadar geçen sürede kadar eşyalarının sergilendiği Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi, açıldı.Süleyman Demirel, açılışta konuşma yaptı.

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Atina'nın ilk camisi ibadete açıldı!

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın ilk camisi, 14 yıllık plan ve inşa sürecinden sonra açıldı...

Ankara’daki yeni CSO Binası’nın kapıları ilk kez açıldı!

Temeli 1997’de Süleyman Demirel tarafından atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 23 yılın ardından 29 Ekim’deki açılış için gün sayıyor.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Süleyman Soylu: Van'da 700 konut ağır hasarlı!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "250 konut ve 300 ahır yıkıldı, 700 konutta da ağır hasar var" dedi...

Kumkapı Tavaşi Süleyman Ağa Camisi açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilen, Kumkapı Tavaşi Süleyman Ağa Camisi yeniden ibadete açıldı. Açılışa Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan katıldı...

Süleyman Soylu: Ağır hasarlı binalar için 41 bin lira verilecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Elazığ depremi hakkında açıklamalarda bulundu. Soylu; "Elazığ merkez Aşağı Holpenk'te 1000 konteynerlik geçici konaklama merkezinin yapımına başlandı." dedi...

Süleyman Arslanboğa: Ev alacaklar acele etsin!

Markalı konut fiyat endeksi maliyet enflasyonunun altında kaldı. Konut kredi faizlerine gelen indirimin ev almak için uygun bir ortama neden olduğunu söyleyen Ayhan Gültekin İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Süleyman Arslanboğa, yatırımcılardan hızlı karar vermelerini istedi.

Dünyanın en uzun çift katlı asma köprüsü trafiğe açıldı!

Dünyanın en uzun açıklığa sahip olan çift katlı asma köprüsü, Çin’in Hubei eyaletinin başkenti Wuhan’da önceki gün açıldı.

Süleyman Demirel'in anıt mezarı bitme aşamasında!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in mezarının bulunduğu Çalcatepe'ye inşa edilen anıt mezar tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilen anıt mezar 9 bölmeden oluşuyor.

2018'de 130 bin 380 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik'in İstanbul Avrupa yakasının Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'na göre 2018 yılında 130 bin 380 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik’in Gayrimenkulün Enerjisi Raporu yayınlandı. Rapora göre, Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Süleyman Demirel açıldı Haberi

Süleyman Demirel açıldı

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in memurluktan cumhurbaşkanlığının sona erdiği döneme kadar geçen sürede kadar eşyalarının sergilendiği Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi, açıldı. 


Atabey ilçesine bağlı İslamköy Mahallesi'ndeki müzenin açılışında konuşan Süleyman Demirel, dün Isparta'daki kazada hayatlarını kaybeden üniversite öğrencileri için Allah'tan rahmet diledi, tüm vatandaşların da Cumhuriyet Bayramını kutladı.


Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle andıklarını belirten Demirel, "Ona minnet ve şükran borçluyuz. Bu ebedidir ve her gün söylesek, yine de fazla bir şey yapmış olmayız" dedi.


Cumhurbaşkanlığını zorla kimsenin elinden almadığını ifade eden Demirel, 12 seneyi aşan Başbakanlık yapan biri olarak Başbakanlığı da kimsenin elinden zorla almadığını söyledi.


Kendi adına devletin okullarında okuyarak yetişmiş bir kişi olarak borcunu ödediğini dile getiren Demirel, "Tümüyle ödemiş miyiz, onu millet muhasebe edecek. Bizim vicdanımız rahattır. Ömrümüzün...